Ovom aplikacijom možete vidjeti kako bi na vašem tijelu izgledala tetovaža

| Lifestyle |

Get Inked
Get Inked

 Odlučiti se na tetoviranje stvarno je jako hrabar potez. Kako znati sa sigurnošću da će vam se sviđati baš ta tetovaža na baš tom dijelu vašeg tijela, a znate da trebate s njom živjeti zauvijek? Imamo rješenje - skinite besplatnu aplikaciju "InkHunter" koja vas može spasiti od tetovaže za kojom ćete požaliti!

InkHunter koristi proširenu stvarnost, zbog koje tetovaža izgleda stvarno i uvjerljivo. Digitalnim senzorima spojit će sliku tetovaže koju želite s dijelom tijela na kojem ju želite.

Male tetovaže

Prvo korisnici aplikacije uz pomoć kamere telefona pokažu sistemu na kojem dijelu tijela žele tetovažu. Možda će vam trebati nečija pomoć ako je mjesto na kojem želite tetovažu teško dohvatljivo, primjerice na leđima pa se ne možete sami slikati. Zatim, u arhivi možete odabrati dizajn tetovaže ili nacrtati/ubaciti svoj vlastiti. Nakon što ste odabrali dizajn, aplikacija će ga ubaciti na odabrano mjesto na vašem tijelu te uz pomoć opcija podešavanja namjestiti tako da veličinom odgovara onakvoj kakvu stvarno želite. Sliku zatim možete spremiti u telefon i odjednom - tetoviranje više ne zvuči tako zastrašujuće, zar ne?