Ove namirnice biste trebali potpuno izbaciti iz prehrane

| Lifestyle |

Dr. Frank Lipman, autor jedne od najprodavanijih knjiga u Americi "10 Reasons You Feel Old and Get Fat", ima poduži popis celebrity klijenata koji uključuju glumice Gwyneth Paltrow i Maggie Gyllenhaal. On je nedavno razgovarao s W Magazineom o hrani za koju vjeruje da bismo je svi trebali potpuno prestati jesti ( i piti), a mi vam danas predstavljamo 3 namirnice koju su nas najviše iznenadile da su se uopće našle na popisu:

Sok

Voćni sok je samo jedna velika doza šećera. Ljudi misle da je čaša soka od naranče u jutarnjim satima čisto zdravlje - kupljeni sok ima 36 ili 40 grama šećera, što je 7 ili 8 žličica šećera.

Soja

Soja nije zdrava hrana. Ako nije fermentirana, dr. Lipman je ne preporučuje. Plus, većina soje je genetski modificirana i ne preporučuje se većini ljudi. Morat ćete tako pronaći vrstu prehrane zbog koje se ne osjećate kao da ste na dijeti i zbog koje ne osjećate uskraćenima za obrok.

Mještovite žitarice

Jutarnje žitarice ili "zdravi" zalogaji napravljeni od njih u obliku pločica, obično imaju 4 ili 5 grama šećera u njima. Takozvana "granola" puna je šećera.