Ova genijalna naljepnica govori kada je avokado spreman za otvaranje

| Lifestyle |

Odabrati dovoljno zreo avokado je jedan od najvećih izazova u trgovini. Možemo pritiskivati koru koliko god želimo, ali u principu uvijek nagađamo u kojem je stanju. Baš smo zato ostali zapanjeni ovom genijalnom naljepnicom za avokado dizajniranom tako da vam olakšava procjenu različitih stanja zrelosti. 

Ovako funkcionira: Prilikom odabira avokada u trgovini, ovu korisnu naljepnicu s bojama treba staviti na svaki komad koji ste odabrali. Jarko zelena znači da avokado nije još dozrio, dok je tamno zelena boja znak da je ovo voće praktički na "izmaku snaga". Za sad je ova naljepnica u upotrebi samo na Novom Zelandu, ali itekako se nadamo da bi je u skorije vrijeme mogli pronaći i u našim trgovinama. 

OK, naravno da ćete bez obzira na naljepnicu i dalje morati malo osjetiti avokado u rukama kako biste ipak bili sigurni, ali ovo kazalo boja je nevjerojatno dobar početak - i definitivno jedan koji će nas riješiti tuge koju osjećamo kad shvatimo da naš avokado ipak nije dovoljno zreo za onaj fini umak...