Nove fotografije princeze Charlotte povodom prvog rođendana

| Lifestyle |

Malena princeza Charlotte danas slavi prvi rođendan i tim povodom Kensingtonska je palača na svom službenom Twitter profilu objavila njene fotografije. Četiri fotografije male princeze kao i svaki put do sada i kao što je bio slučaj s njenim bratom, preslatkim princom Georgeom je uslikala njihova majka, Vojvotkinja od Cambridgea koja je, kako se čini, preuzela ulogu obiteljskog fotografa.

Princeza Charlotte

Fotografije su uslikane u njihovom domu, Anmer Hallu u Norfolku nekada kraje travnja, a objavljene su kako bi označile prvi rođendan male princeze. Osim što se na fotografijama vidi kako je slatka princeza narasla od zadnjih službenih fotografija sa skijanja u ožujku, na njima je otkriveno kako je Charlotte i prohodala.  

Princeza Charlotte

Prije nekih petnaestak dana, Charlotte smo zajedno s njenim bratom Georgeom i bratićima i sestričnama mogli vidjeti i na portretu Annie Leibovitz koji je uslikan u čast Kraljice Elizabethe II i njenog 90. rođendana.  

Princeza Charlotte

Glasnogovornik Palače je izjavio kako se Princ William i Vojvotkinja Kate nadaju kako će se svima svidjeti ove ljupke fotografije jednakako kao i njima. Na fotografijama Princeza Charlotte uživa u jednostavnim igračkama namjenjenim za njenu dob, malom plišanom peseku, kolicima, dječijoj stolici i knjizi, a odjevena je u baby rozu, pastelne boje i ima mašnicu na glavi. Britanski Telegraph donosi informaciju kako će William i Kate za princezu Charlotte organizirati intimnu rođendansku proslavu u svome domu gdje će pozvati svoje prijatelje koji imaju djecu slične dobi kao i Charlotte. Nadamo se kako će mala princeza uživati u svojoj proslavi.