Nike Free tenisice za slobodno, udobno i sigurno trčanje

| Lifestyle |

Trčanje u Nike Free tenisicama stimulira prirodno kretanje što može pomoći izgradnji snažnijih mišića u stopalu, povećati fleksibilnost stopala i omogućiti bolju ravnotežu. Nike Free trkačima pruža osjećaj da trče bosi i pruža im zaštitu tijekom trčanja.

Stopala su osnova svakog pokreta. Kada su u poziciji da se mogu savijati, istezati, biti u prirodnom položaju, koristiti se onim što nam je urođeno -  pokretom - tada čine ono za što su predviđena. Upravo ta sloboda i urođenost pokreta su bili dovoljan poticaj Nikeovim dizajnerima da prije jednog desetljeća stvore Nike Free tenisice koje se od tada do danas neprestano  razvijaju i predstavljaju nekom inovacijom. Zašto ikome tko trči i trenira treba tenisica koja će stopalu priuštiti maksimalnu udobnost, slobodu, ali i sigurnost? Zato što danas tehnologije koje pružaju zaštitu čine razliku i omogućuju ljudima da korištenjem vlastitog tijela i potencijala postižu izvrsne rezultate.

Zašto ikome tko trči i trenira treba tenisica koja će stopalu priuštiti maksimalnu udobnost, slobodu, ali i sigurnost? Zato što danas tehnologije koje pružaju zaštitu čine razliku i omogućuju ljudima da korištenjem vlastitog tijela i potencijala postižu izvrsne rezultate.