Auti od nekoliko milijuna eura uz bok novim Sunseeker modelima jahti

| Nautica |

U Splitu je ljeto definitivno započelo – turisti, jahte, brzi sportski auti, koncerti i druženja na otvorenom. Upravo sve to se jučer odvijalo u Marini i hotelu Lav u Podstrani.  Sunseeker, sinonim za luksuzne jahte proslavio je dolazak ljetne sezone kako to i priliči vodećem proizvođaču brodova – uz glazbu i dobru zabavu. Ovom ljetnom druženju uz najpoznatijeg domaćeg saksofonistu Jakšu Kriletića pridružili su se i Petar Grašo, Joško Čagalj Jole, Žanamari Perić sa suprugom, Suzy Josipović Redžepagić sa suprugom te Mario Valentić.

Sunseeker Adriatic druženje

U svojem novom splitskom uredu u marini Lav, Sunseeker je ugostio vozače eventa SuperCars GB i njihove ovogodišnje turneje Route Adriatic 2018 koji su upravo ispred Sunseekerovog ureda započeli svoju petodnevnu turneju Hrvatskom, Slovenijom i Austrijom koja će završiti u nedjelju Veneciji. Tako je na rivi u marini bilo sparkirano preko 30 najluksuznijih brzih automobila koji pripadaju britanskim bogatašima i kolekcionarima koji uživaju u vožnji svojih limenih ljubimaca.

Sunseeker Adriatic druženje

Jedan od najatraktivnijih automobila na turneji je Koenigsegg agera RSV čija je vrijednost 2.1 milijuna eura i trenutno je najbrži automobil na svijetu. Osim njega tu su i Koenigsegg agera R i Koenigsegg agera RS čije se vrijednosti također kreću između 1.5 i 2 milijuna eura. Osim njih, bili su tu i McLaren 650 Spider, Aston Martin DB-9, Rolls Royce Ghost cabrio, Lamborghini Aventador, Bentley Continental GT, Ferrariji 430, F12 TDF i 488 GTB te Mercedes-Benz SLS i PORSCHE 911 Targa 4GTS. 

Sunseeker Adriatic druženje

Ovim superbrzim automobilima savršenu kulisu radile su dvije najnovije Sunseeker jahte – Manhattan 52 i Manhattan 66. Manhattan 52 najuspješniji je Sunseekerov model unazad nekoliko godina koji se može pohvaliti s jako puno svjetskih nagrada, od kojih valja istaknuti onu za najbolje dizajniranu jahtu u toj kategoriji. Osim toga, ova se jahta u prvih šest mjeseci od lansiranja rasprodala u rekordnom roku i definitivno predstavlja veliku Sunseeker uspješnicu. 

Sunseeker Adriatic druženje, Žananamri Perić sa suprugom

Inače, Sunseeker Adriatic je dio Sunseeker London grupacije kooja posluje u preko 20 zemalja s čak 40 ureda, a u Hrvatskoj će osim ovog splitskog ureda dogodine otvoriti i ured u Rovinju. 

Sunseeker Adriatic druženje, Jole i Jakša Kriletić
Sunseeker Adriatic druženje, Petar Grašo i Sarah Josipović
Sunseeker Adriatic druženje
 
Sunseeker Adriatic druženje, Mario Valentić
 
Sunseeker Adriatic druženje, Suzy Josipović Redžepagić i Sanja Tišma
 
Sunseeker Adriatic druženje