Najveća hrvatska slastičarnica privukla brojne poznate sladokusce

| Lifestyle |

Rapsodija okusa, boja i mirisa, sinoć je zavladala centrom Zagreba. Slastičarnica Millennium, dugi niz godina poznata kao jedna od najslađih i najljepših destinacija u srcu Zagreba, dobila je svoje novo ruho. Nakon nekoliko mjeseci planiranja, crtanja, rušenja, građenja i pripremanja novih slastica, otvorena su vrata novog, ljepšeg, većeg i još finijeg Millenniuma. I ovoga puta, dizajn interijera povjeren je arhitektici Marini Nardin iz studija Luma Art, čime se nastavila dosadašnja uspješna suradnja. Poznatoj arhitektici pošlo je za rukom ostaviti prepoznatljivi identitet slastičarnice i lounge bara, ali i donijeti posve drugačiji izgled.

Novo ruho i ponudu čarobnog Milleniuma prvi su imali prilike vidjeti i isprobati brojni poznati sladokusci, poput Mirjane Hrge, Sandre Bagarić, Ive Jerković, Roberta Zubera, Anite Dujić, Andree Andrassy, Mislava Žagara, Renate Sopek, Ecije Ivušić, Edite Misirić, Ljudevita Grgurića Grge, Mare Bratoš, Ivane Šundov, Ivane Ergić, Sonje Kovač, Kristine Krepele, Iris Androšević Pinjuh, Maria Miše, Tomislava Bahorića te Marijane Batinić, koja je, u ulozi voditeljice, svečano otvorila ovo atraktivno mjesto, koje je (p)ostalo nezaobilazna destinacija ljubitelja dobrih slastica i kapljice.

Otvorenje slastičarnice Millennium

Osim potpuno novog prostora, u Bogovićevoj 7 pripremili su novi i još slasniji asortiman kolača i sladoleda, za što je dijelom zaslužan i jedan od najpoznatijih slastičara u Europi, Raffaele Sergio Figliola, koji je proteklih dana radio zadnje pripreme za veliko ponovno otvaranje. Millennium je svoju ponudu obogatio novim asortimanom sladoleda, između kojih se izdvajaju organski bio sladoledi, premium sladoledi i quele okusi. Uz nove okuse sladoleda prisutan je i novi asortiman kolača i torti, čak 38 novih vrsta koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Otvorenje slastičarnice Millennium

U novom preuređenom lounge baru Millennium pružaju vrhunsku uslugu svojim gostima na prostranoj terasi i unutrašnjosti bara na čak 700m2, što ga čini najvećom slastičarnicom u Hrvatskoj. Uz čašu šampanjca, prošeka i drugih vrhunskih pića, zabava u Millenniumu je zagarantirana. Novi Millennium na staroj adresi spreman je za otkrivanje malih slatkih iznenađenja, a jedno od njih je i uvođenje nove ponude svaka tri mjeseca.