Najbolji citati koji će vas sigurno motivirati by Beyoncé

| Lifestyle |

Beyoncé

Najveća svjetska pop zvijezda i diva Beyoncé jučer je proslavila svoj 35. rođendan na vrhuncu svoje moći kao glazbeni izvođač, modna ikona, majka i zagovornik za socijalnu pravdu. Kako bismo s blagim zakašnjenjem proslavili njezin rođendan, pronašli smo nekoliko njezinih citata koji bi vas mogli motivirati kao što vas nitko nikada nije do sada.

5 motivacijskih citata by Beyoncé možda bi vam mogli promijeniti život - ako ne život onda vas barem malo potaknuti na razmišljanje:

"Kad se ne osjećam najbolje, pitam se: <<Što ćeš učiniti u vezi toga?>> Uvijek iskoristim negativnost za poticanje transformacija koje me stvaraju boljom."

"Nemam potrebu ugoditi svakome. Osjećam se slobodno. Osjećam se kao da sam odrasla osoba. Ja sam odrasla. Mogu raditi što želim. Ja mogu reći ono što želim. Mogu odustati ako želim. Zato sam naporno radila. "

"Mislim da sam suvremena feminiskinja. Ja vjerujem u jednakost. Zašto morate odabrati kakva vrsta žene ste? Zašto morate staviti etiketu na sebe? "

"Žene si moraju uzeti vremena kako bi se usredotočile na vlastitio mentalno zdravlje - odvojite vrijeme samo za sebe - produhovljeno, bez osjećaja krivnje ili sebičnosti."

"Svi mi imamo svoje nesavršenosti. Ali ja sam čovjek i zato je važno se koncentrirati na druge kvalitete osim vanjske ljepote. "