Najbolje mobilne aplikacije za uređivanje fotografija

| Lifestyle |

4 beauty savjeta za ultimativno najbolji selfie

Čini li nam se ili svi zaista živimo u Valencia svijetu? Iako su novi Instagram filteri poprilično cool, lako je bilo brzo ih se zasititi. Kako stvari stoje Instagram neće uskoro dobiti nove filtere, već će se držati svojeg jednostavnog sučelja s osnovnim opcijama, no to znači da se morate oboružati vrhunskim aplikacijama kako bi vaša "selfie igra" ostala itekako jaka.

Ovo su jedne od najpopularnijih aplikacija fashionista i fotografa, pa ih svakako škicnite!

1) VSCO CAM - Ovo je jedna od najboljih i najraznovrsnijih aplikacija za uređivanje fotki koja ima bezbroj filtera, koji su pritom i realističniji od onih na Instagramu. Trebamo li više išta objašnjavati nakon što kažemo da je obožavaju fotografi?

2) SQUARERADY - Najjednostavnija aplikacija za prebacivanje svih formata fotki u Instagramovu kocku.

3) PHOTO WONDER - Japanska aplikacija koja savršeno obavlja za vas sav prljavi posao, od skidanja podočnjaka do uklanjanja prištića. Vjerovali ili ne, njome možete čak povećati i poprsje! No pazite da se ne zanesete, jer ćete na kraju izgledati vrlo umjetno!

4) PIC STICH - Ova aplikacija je savršena za sve vrste kolaža s rubovima ili bez. S njom možete raditi i popularne fotke s efektom ogledala.

5) VIDEOSHOP - On će potaknuti vašeg unutarnjeg redatelja. Vrlo je jednostavna za uređivanje videa, a možete ga i nadopunjavati glazbom ili tekstom.

"Selfie Shoes" by Miz Mooz
Selfie!