Na Zrinjevcu počeo najukusniji festival u gradu - Food film festival Zagreb by Coca Cola!

| Lifestyle |

 Premijerom svečano otvoren najfiniji festival u gradu

 Od jučer u najljepšem zagrebačkom parku u srcu grada stanuje najukusniji festival – FOOD FILM FESTIVAL by Coca Cola.
 Festival je službeno otvoren u Kaptol Boutique Cinema VIP projekcijom filma Barbecue kojeg su posjetile mnoge poznate osobe, među kojima su i Husein Hasanefendić Hus, Petar Cvirn, Nera Stipičević, Uršula Tolj, Alis Pečarić Marić, Lana Gojak, Marina Lacković Matić, Antonija Šola, Snježana Mehun, Ivana Šundov, Iva Loparić Kontek, Ana Gojanović, Bianka Matković, Ronald Braus, Sanja Pilić, Dean Sinovčić, Jana Fabijanić, Ana Maras Harmander…

Food Film Festival Zagreb
Food Film Festival Zagreb

 Zagrebački Zrinjevac zašarenio se prekrasnim Hrvatskim kišobranima koji vise u zraku i koji su prava atrakcija za sve posjetitelje festivala i domaće i strane.

FFFZ nudi raznu ponudu street fooda, od domaćeg soparnika, barbecue-a, tortilja, falafela, Arepe, knedli, burgera, Trdelnika, wokova, ćevapa, slastica, sladoleda i palačinki do ultimativnog sendviča Cubano.
 Sinoć su posjetitelji ispunili cijelu livadu i uživali u sjajnom foodie filmu Bourek, u kojem glumi i zgodan beogradski glumac Sergej Trifunović.
 Danas je u besplatnom otvorenom kinu na livadi parka na rasporedu romantičan film Paris može čekati s Diane Lane i Alec Baldwin u glavnim ulogama.