Miley Cyrus neprepoznatljiva i gola ispred objektiva Mert&Marcusa

| Lifestyle |

Miley Cyrus za W magazin
Miley Cyrus za W magazin

Nakon što je prošli tjedan procurila fotografija naslovnice W magazina za ožujak koju krasi Miley Cyrus, danas je objavljen i članak te još nekoliko fotografija editorijala koji su snimili kultni modni fotografi Mert Alas i Marcus Piggot.

Miley Cyrus za W magazin
Miley Cyrus za W magazin

Iako moramo priznati kako nam Miley nije ni cool ni zabavna i iako nam nije jasna njena popularnost, činjenica je kako je postala neizbježan dio i modnog svijeta. Nakon kampanje za Marc Jacobsa, magazin W odabrao ju je kao zvijezdu naslovne stranice. Ne ostaje nam ništa drugo nego trenutan imidž Miley prepisati teškom prelasku iz tinejdžerske zvijezde u odraslu osobu koja živi u showbusiness svijetu jer očito je omiljena brojnim modnim urednicima i dizajnerima koji polažu nade u nju.

U editorijalu magazina W, Miley je inače, gola, i dok naslovnicu krasi ipak prekrivena plahtom, u editorijalu joj se vide grudi dok su joj drugi dijelovi tijela strateški pokriveni. Ipak, na fotografijama gdje je odjevena nosi Alexander McQueen top i otkopčani Balmain kombinezon.

Miley Cyrus za W magazin
Miley Cyrus za W magazin

Ono što nas je pozitivno iznenadilo je njen izgled - s izbijeljenim obrvama i konačno malo dužom kosom u bob frizuri izgleda bolje nego ikada i totalno je neprepoznatljiva i čak i ženstvena. Moramo priznati kako su stilisti, ali i fotografi u ovoj priči s Miley Cyrus odradili odličan posao i dokazali da i Miley može ugodno iznenaditi.