Michelle Obama selfijem iz teretane inspirirala je sve

| Lifestyle |

Uvijek je zadovoljstvo gledati nove objave Michelle Obame na Instagramu.

Ovonedjeljni post nije bio iznimka. Naime, Michelle Obama je podijelila fotografiju iz teretane na kojoj izvodi vježbu loptu visoko iznad uz opis:“ Ne osjećam se uvijek dobro u pokretu. Ali nakon činjenice, uvijek mi je drago što sam otišla u teretanu. Kako ste se svi pobrinuli za sebe ovu #SelfCareSunday?.“

Vježbajući u svom uskom topu i tajicama s visokim strukom izgledala je besprijekorno, kao i uvijek.

Instagram/@michelleobama

Obama je ovaj post iskoristio kako bi potaknula svoje sljedbenike da se brinu o sebi, bilo da odvoje vrijeme za teretanu ili vlastiti oblik brige o sebi.

Ovo nije prvi put da se Obama zalaže za brigu o sebi, posebno za žene. U srpnju se pojavila na festivalu Essence, razgovarajući s Gayle King o svojoj autobiografiji, Becoming, i još mnogo toga. U isječku koji je objavila na Instagramu objasnila je: "Toliko smo zauzeti davanjem i činjenjem stvari za druge da osjećamo krivicu kada odvojimo trenutak za sebe", dodavši: "Tako smo obučeni i moramo imati različit skup razgovora da nas odobuče. ".

Instagram/@michelleobama

Obama je izjavila da je jedna stvar koju stalno čuje od žena iz cijele zemlje, koliko im je teško da sebe postave na prvo mjesto te da su žene te koje se brinu za naše prijatelje, obitelji, suradnike, ali da su zadnje na vlastitom popisu kada je riječ o brizi za sebe.  Nastavila je: "Dobra vijest je da možemo napraviti promjenu. Vidjela sam to u svom životu. A to počinje sa svima nama kao ženama koje tragaju za sobom i svojim pričama te dijele ono što smo naučile jedna s drugom.“

Ova vječna prva dama prava je inspiracija za sve žene diljem svijeta te bi se svi trebali ugledati na nju i početi voditi više brige o sebi samim i vlastitoj dobrobiti.

Instagram/@michelleobama