Mali trikovi zbog kojih tijelo izgleda najbolje na fotografijama

| Lifestyle |

 

Kako pozirati poput profesionalke?
Kako pozirati poput profesionalke?

 Fotografiranje. Prevrćete li već očima? Za dobru fotografiju treba truda. Trebamo li govoriti koliko je teško učiniti i tijelo fotogeničnim? Pogotovo ako ste žena s oblinama. Ne zato što ne izgledate dobro, već zato što kamere baš i nisu blagonaklone prema onima koji se mogu pohvaliti sa zaobljenom guzom.

Na sreću, postoje profesionalni trikovi kojima se možete poslužiti pri fotografiranju tijela. Ovim taktikama minimizirat ćete one dijelove tijela koje ne biste željeli dodatno naglasiti, a istaknuti upravo one kojima se najviše ponosite!

U nastavku pročitajte 5 jednostavnih trikova kako da vaše tijelo izgleda najbolje na fotografijama...


Spustite ramena kako bi vrat izgledao što duži.

Stanite (ili sjednite) iz pomalo ukošenog ugla tako da je jedno rame vizualno ispred drugog, okrenuto prema kameri. Prednje rame spustite koliko možete prema dolje - tako će vaš vrat izgledati duže, a brada će biti istaknutija prema naprijed čime ćete ukloniti bilo kakvu naznaku podbratka i izgledati više i gracioznije.

Prekrižite noge.

Kada stojite, prekrižite noge kod gležnja tako da je jedna noga ispred druge. Tako ćete vizualno dobiti oblik tijela koji je najugodniji oku - širinu u ramenima, suženje u struku, širenje u bokovima te ponovno suženje kod gležnjeva.

@beyonce
@beyonce

Recite fotografu da vas slika ravno sprijeda.

Svaka žena, bez obzira na veličinu i oblik tijela, zna da su najgore fotografije one koje su uslikane odozdo. Izgledat ćete kao da imate podbradak, čak i kada ga nemate!

Izbacite taj bok!

Ako postavite bok lagano ukošen prema kameri, vaš će struk izgledati toliko tanji. Možete čak i staviti ruku na suprotan bok ako je to više u vašem stilu.

H&M
H&M

Nemojte se bojati tražiti da vas uslikaju ponovno.

Hvala bogu na digitalnim aparatima na kojima odmah možete vidjeti fotku!