Luksuzni nano wellness za automobile u Zagrebu

| Lifestyle |

AP Bobo

Zagreb je po uzoru na svjetske metropole dobio mjesto gdje pripadnici jačeg spola mogu uživati gledajući kako njihovi najdraži limeni ljubimci dobivaju tretman kakav se rijetko viđa i u beauty salonima za žene.

Vlasnik luksuzne praonice  automobila „BOBO“ iz Markuševca, Božidar Pisuljak na jednom je mjestu objedinio više radnji vezanih za vrhunski izgled automobila. U showroomu klijentima se prezentiraju svi tretmani na bazi najnovije nano tehnologije. Prilikom svih tretmana koriste najsuvremenija ekološki prihvatljiva sredstva.

Klijenti imaju priliku pratiti sve tretmane na njihovim ljubimcima kroz veliko staklo sobe za opuštanje pijuckajući omiljeno piće uz ugodnu glazbu.

Stručno osoblje je sve podredilo zadovoljstvu svojih klijenata koji samo jednim dolaskom u ovu wellness oazu postaju stalni članovi i s velikim osmjehom zadovoljni napuštaju auto praonicu i polirnicu BOBO s osjećajem kao da ponovo sjedaju u novi automobil iz salona. 

Osim wellnessa automobila, ponudu su unaprijedili i nano unutarnjim i vanjskim poliranjem aviona i luksuznih jahti i glisera.

Sve informacije su dostupne na  http://www.melibo.hr/