Lokacije koje kao da su zarobljene na setu filma Wes Andersona

| Lifestyle |

Ako ste pogledali barem jedan Andersenov film jasno vam je kako je on majstor snimanja jedinstvenih filmskih lokacija.

Kuba/ Havana, Hotel Raquel

Wes Anderson poznat je po stvaranju filmova s upečatljivim vizualnim stilom i divnim ekscentričnim likovima. Ako ste ikada pogledali Moonrise Kingdom ili njegov najuspješniji film, Grand Budapest Hotel, koji je 2014. godine osvojio 4 Oscara, znate da je scenografija u pastelnim umirujućim bojama , a kostimi, boje i likovi su, blago rečeno, specifični.

Minnesota

Inspirirani njegovim genijalnim okom, njegovi obožavatelji su formirali subreddit pod nazivom Accidental Wes Anderson gdje postavljaju slike lokacija koje izgledaju dostojno seta ovog genijalnog redatelja.
Fotografije zabilježavaju duh Andersonove jedinstvene estetike.

Ebb Tide, Gold Crest Resort Motel

Mjesta koja su pronađena najčešće su čudna, baš kao i njegovi setovi, izolirana od drugih konvencionalnih struktura. Neka su okružena prostranim šumama koje izgledaju kao savršeno mjesto za zločin, neke druge pak imaju vintage izgled koji je jedno od obilježja Andersenove estetike.

Pariz, Francuska

Ova mjesta možete pronaći od Švedske do Hong Konga, niz slika sastoji se od idiličnih uredskih prostora, bogatih hotela, željezničkih stanica, nezaboravnih barova, bazena i drugih spektakularnih prostora, samo vaš um mora prepoznati posebnost mjesta na kojem se nalazite.

Zagreb, Hotel Esplanade

Na nekim fotografijama ljudi su čak komentirali kako su bili na tim mjestima, ali ih naprosto nisu doživjeli na taj način. To još jednom potvrđuje kako je ljepota u oku promatrača, zar ne.