Little Miss Puu poklon paketi za trudnice, mame i bebe

| Lifestyle |

Little Miss Puu s ponosom predstavlja originalne poklon pakete za trudnice, novopečene majke i bebe. S ciljem da razvesele te zabilježe one najposebnije trenutke devetomjesečnog slatkog iščekivanja ili pak prvu godinu u životu djeteta i njegove majke, ovi poklon paketi dostupni na Facebook i Instagram profilu  ovog hrvatskog branda, sadrže originalne kartice uspomena (tzv. baby and pregnancy milestones), inspirativne savjete i šalice za buduće majke, oznaku za vrata, narukvice, personalizirani bodi s imenom djeteta te predimenzionaliziranu kocku, već poznatu hrvatskom tržištu koja u ovim paketima dolazi u novom ruhu kao kocka prvih dječjih brojalica.

Od same spoznaje o trudnoći do poroda, žena brižno prati razvoj ovog slatkog iščekivanja iz tjedna u tjedan; prateći promijene na svojem tijelu, razvoj ploda te se s veseljem priprema za dolazak malog paketića ljubavi, svojeg djeteta. Kako ni jedan trenutak ne bi bio prepušten zaboravu te kao idealan rekvizit kod fotografiranja, dobri ljudi iz Little Miss Puu-a kreirali su jednostavne i originalne kartice (tzv. baby milestones) koje prate trudnoću iz tjedna u tjedna te dočaravaju neke pomalo komične situacije u životu jedne trudnice, a nude mogućnost da na poleđini i sami zabilježite zanimljivosti vezane oko pojedinog događaja. Set od 29 kartica u ovim je paketima naziva „Trudna i predivna“ upotpunjen i šalicom humorističnog natpisa „The Adventure Begins“ te setom inspirativnih savjeta za buduće mame.

Rođenje djeteta pak, novopečenim majkama uljepšati možete kupnjom paketa „Dobrodošlo maleno moje“ koji pak sadrži set od 47 kartica koje prate zbivanja u prvoj godini djetetovog života (prvi koraci, starost po tjednima i mjesecima i dr., a na poleđinu možete zapisati zanimljivosti vezane uz taj događaj; kada se dogodilo, što ga je pratilo i sl.), oznaku za vrata koja moli za tišinu potrebnu za san  bebe i mame,  inspirativnu šalicu humorističnog natpisa „I make humans. What's your superpower“  i savjete za mame, personalizirani bodi s imenom djeteta, narukvicu za mamu i tatu te kocku koja nosi stihove nekih najpoznatijih dječjih brojalica.

Svaki od navedenih artikala kupiti se može i pojedinačno, a vjerujemo da će biti odličan poklon za vaše najdraže u ovo predblagdansko i blagdansko razdoblje. Više o ponudi Little Miss Puu možete saznati na  službenom Facebook profilu Little Miss Puu te na Instagramu LittleMissPuu.