Legendarno NIVEA mlijeko za tijelo slavi 50. rođendan

| Lifestyle |

NIVEA njegujuće mlijeko za tijelo, prvo tekuće mlijeko za tijelo na svijetu, ove godine slavi 50. rođendan. Ovaj legendarni proizvod i danas oduševljava milijune zadovoljnih potrošača, a svoju reputaciju opravdava i titulom najprodavanijeg proizvoda unutar NIVEA linije za njegu tijela.

Početkom 1960-ih modna ikona Mary Quant izazvala je senzaciju mini suknjama, a žene su sve više počele otkrivati svoje noge, koje su morale biti savršeno njegovane. NIVEA je 1963. godine izumila prvo tekuće mlijeko za tijelo, čime je odgovorila na nove potrebe i postavila novi trend u njezi, proizvodom koji omogućuje jednostavnije nanošenje njegujuće formule na veću površinu kože.

Od 1963. do 2013. godine, neizostavni klasik i stanovnik kupaonica diljem svijeta mijenjao je svoj izgled, koji je uvijek ostao vjeran nezamjenjivoj plavoj boji. Prateći trendove u modi i ljepoti mijenjalo se pakiranje NIVEA mlijeka za tijelo, a temeljem istraživanja poboljšavala se formula, kojoj je u novom desetljeću dodana i revolucionarna Hydra IQ tehnologija.