Laži po kojima možete prepoznati ženskaroša

| Lifestyle |

Pixabay
 

Vjernost je glavni temelj svake veze i jako je bitna za zdrav odnos.

Važno je na vrijeme prepoznati muškarca koji voli "švrljati"i riješiti se daljnje patnje i bola.

Pogledajte najčešće laži koje izgovaraju ženskaroši:

Ne zaslužujem te
Želi vas navesti da vi prekinete s njim jer on nema hrabrosti za to učiniti. Ne želi vam priznati da vas je samo iskoristio.

Nisam vidio poruku
Današnja tehnologija je toliko napredovala da se ne može dogoditi da netko ne vidi poruku ako ne želi. Ovo je prvi pokazatelj da mu nije stalo i da vas ignorira.

Ne želim uništiti naše prijateljstvo
Ovom izjavom se želi ograditi i na kulturni način vam dati do znanja da ne osjeća ništa prema vama. Ne zaboravite da ljubav nastaje iz prijateljstva.

Nisam još spreman za vezu
Ova rečenica može imati samo dva zaključka. Prvi je da je izašao iz dugogodišnje veze i da samim time ima loše iskustvo i želi biti malo na distanci. A drugi, da vas je htio samo zavesti i ništa više.

Ja nisam kao ostali muškarci
Svaka žena želi čuti ovu izjavu jer s njom muškarac kupuje povjerenje i u startu je tom rečenicom pokazuje da je jedinstven i poseban te kako ste stvoreni jedno za drugo. Razmislite dobro da li je zaista tako ili je to još jedan lukavi trik.

Pošalji mi bar jednu sliku da te vidim, meni možeš vjerovati
Nikako ne smijete slati vaše slike. Onaj tko vas zaista želi vidjeti ili biti s vama, doći će vas vidjeti uživo, a ne preko slika.

Ti nisi kao ostale djevojke
Svaki muškarac će vam reći sve što prija vašim ušima samo da padnete u njegov zagrljaj. Naravno, ova izjava nije vrijedna toga da mu odmah dotrčite.