Kultno zagrebačko mjesto u novom ruhu restorana Fuego

| Lifestyle |

Zagrebačka gastro ponuda dobila je novi sadržaj. Kultno mjesto nekadašnjeg zagrebačkog restorana Dragaš u Kranjčevićevoj ulici 2 u Zagrebu dobilo je svoje novo ruho. Iskustvo, tradicija i ugodna atmosfera recept su novog restorana Fuego koja nastavlja nekad davno započetu gastro priču koja je Zagrepčanima prirasla srcu.  

Fuego

Bogata prošlost diktira dizajn interijara, stoga su se novi vlasnici odlučili za eklektičan stil u kojem su strogo pazili da prošlost oplemene modernim detaljima. Kombinirajući stilove, svjetlo dana ugledao je prostor u kojem se savršeno stopio industrijski stil s modernim dizajnom.  Prostrani restoran svojom dubinom gostu ostavlja na izbor intimni kutak ili ostakljeni prostor s pogledom. Ugodna atmosfera koja ima dušu mjesto je za savršen bijeg od gradske vreve za ukusan brunch ili finu večeru uz preporuku iskusnog chefa ili pak po vlastitom izboru.

Fuego

Iskusni chef Kristijan Hajdek svoje kulinarsko umijeće stekao je u Hrvatskoj, usavršavao se u Americi u gradu Atlanti, a po povratku je dugi niz godina radio u nekoliko poznatih zagrebačkih restorana. U društvu najboljih domaćih kuhara već 20 godina uspješno priprema delicije za brojne osobe iz društvenog života, od političkog vrha do estradnih zvijezda. Gastro ponuda ove nove dnevne i noćne pripreme po tradicionalnoj hrvatskoj recepturi, od ovog siječnja mogu isprobati svi ljubitelji kontinentalnih specijaliteta. 

Fuego

Kako bi zadovolji sva vaša osjetila, uz vrhunsku eno i gastro ponudu u ugodnom abijentu novog restorana, ponudu savršeno zaokružuju i upotpunjuju vrhunski glazbenici koji će svakog vikenda boravak u omiljenom drštvu u restoranu Fuego učiniti nezaboravnim.