Kako se fizički NE zapustiti tijekom zime?

| Lifestyle |

Postoji bezbroj načina kako možemo ostati fizički aktivni i tijekom jeseni i zime, stoga ostanite u formi i zabavite se uz raznovrsne vježbe koje ne uključuju teretanu. Za kraj tjedna donosimo čak 7 načina uz koje ćete jednostavno ostati aktivni i tijekom hladnijih mjeseci...

ŠOPINGIRAJTE

U pravu ste ako mislite kako je šoping krajnje iscrpljujuća radnja. Uputite se s prijateljicom u obližnji shopping centar i razgledajte svaku prodavaonicu. Šetajte što više, tako da se na kraju dana osjećate zaista umorno. 


VJEŽBAJTE RUKE

Nabavite utege za ruke i vježbajte uz omiljenu televizijsku seriju. Neka u početku to bude dva, tri puta tjedno, a ako niste u mogućnosti nabaviti utege, vježbajte s dvije boce vode (one od litre i pol).VJEŽBAJTE KOD KUĆE

Kupite jedan DVD fitness program ili pronađite YouTube kanal koji nudi primjere vježbi koje želite uklopiti u svoj trening. Ovo je zaista zabavan način da sobu pretvorite u mjesto za vježbanje te se pritom i zabavite dok je vani loše vrijeme. 


ŠTO VIŠE HODAJTE

Ako živite u zgradi s liftom, tijekom zimskih mjeseci ga izbjegavajte i koristite isključivo stepenice. Na ovaj način biti ćete u boljoj kondiciji do proljeća i imati priliku zategnuti guzu i noge bez puno truda.POSPREMAJTE

Češće sređujte kuću. Aktivirajte se i brišite prozore, sređujte stare stvari, perite donje rublje, čistite kupaonicu. Spojite ugodno s korisnim! 

ŠETAJTE PSA ČEŠĆE

Utoplite se i izvedite psa u dužu šetnju. Neka to postane dio vaše rutine jer pored toga što je šetnja dobra za vas i vaš kućni ljubimac će vam biti zahvalan. 

ČISTITE SNIJEG

Kada padne prvi snijeg uživajte u njegovim čarima, a zatim iskoristite priliku da lopatom očistite glavne prilaze kući ili ulazu ako živite u zgradi.