Kako provesti kvalitetno vrijeme s prijateljima kada ste jako zaposleni

| Lifestyle |

Foto: Urban Outfitters
Foto: Urban Outfitters

S pretrpanim poslovnim rasporedom jedva uhvatite slobodan trenutak za sebe, stoga i ne čudi da u slobodno vrijeme jedino što želite je izvaliti se pred TV i ne misliti o ničemu. Koliko god privlačno ovo zvuči, prijatelji su važne osobe u našim životima i provođenje kvalitetnog vremena s njima jednako će vas veseliti kao i večer provedena na Netflixu! U nastavku donosimo 4 ideje kako provesti divnu večer s prijateljicama koju ćete cijeniti više od nove epizode "Igre prijestolja". 

—GIRLY NIGHTS IN—

Svima nam je poznat onaj osjećaj olakšanja kada vam prijateljica otkaže sastanak u zadnji tren. Ako vam izlazak iz kuće ili trošenje novaca kojeg nemate nije najprivlačnija ideja, možda radije organizirajte večer s prijateljicama kod kuće. Neka svaka od njih donese neku hranu ili piće te si tako same stvorite savršen provod. Plus: možete ostati u onesiu cijelu noć!

Foto: Urban Outfitters

—VJEŽBAJTE ZAJEDNO—

Isprobajte neke grupne satove vježbanja na koji se vi i vaša najbolja prijateljica možete zajedno upisati. Tako ćete redovno (lakše) vježbati i družiti se! Ako ne možete pronaći zajednički termin koji objema odgovara, uvijek možete skupa otići u šetnju i pritom se dobro istr(a)čati. 

—GRUPNI DATE NIGHT—

Ponekad je teško balansirati između nekoliko različitih skupina prijatelja, ali uvijek ih možete spojiti u jednu! Zabavne aktivnosti, poput primjerice kuglanja, učinit će novonastalu situaciju puno manje neugodnom i svi će se imati prilike bolje upoznati na zabavniji način. Plus: nitko se neće osjećati zapostavljenim i izostavljenim. 

—OSTAVITE SE GRUPNOG CHATA—

Svi se puno previše oslanjamo na telefone kako bi bili u kontaktu s prijateljima i dijelili važne novosti, ali uopće činjenica da za važne stvari o životu vaših prijatelja (ili primjerice njihove rođendane) saznajete preko Facebooka i nije dobar znak. Ako smanjite konstantno dopisivanje i dijeljenje statusa imat ćete ubrzo želju za podizanjem telefona i organiziranjem susreta.