Kako odlazak u teretanu može pomoći vašoj karijeri?

| Lifestyle |

Želite konačno usvojiti fitness rutinu koja vas čini jačima i boljima? Jeste li više nego ikada spremni kreirati karijeru o kakvoj sanjate? Ove dvije novogodišnje odluke možete ostvariti jednom težnjom te tako imati sve u 2017. godini. Ispostavilo se da intenzivna tjelovježba daje karijeri ozbiljan poticaj.

Postizanje osobnih fitness ciljeva u teretani navodno poboljšava nastup i rad kod žena (na radnom mjestu), što je otkriće koje je nedavno istaknuo časopis Well and Good. Redovita tjelovježba i poticanje samoga sebe na bolju fizičku spremu, pridonijet će vašem profesionalnom uspjehu. Leanne Shear, suosnivačica i predsjednica Uplift Studiosa, kaže da je izravna povezanost jasno vidljiva. "Žene koje često vježbaju veoma su uspješne na svom radnom mjestu - čak više nego ikad", rekla he Leanne. "Tako su žene koje rade na snazi i kondiciji osjećaju snažnije što se sigurno pretvara i u sigurnost te uspješnost u karijeri."

Dobro je poznato to da pridržavanje određene fitness rutine može pomoći pri produktivnosti, ali postoje i druge prednosti tjelovježbe osim boljih performansi na poslu. Tjelovježba gradi povjerenje, a prevladavanje određenih vježbi u teretani može pomoći ženama kako bi se osjećale sigurnije prilikom prevladavanja prepreka na radnom mjestu.