Kako biti cool djevojka koja zna uživati u životu?

| Lifestyle |

10 tajni žena koje su vječito cool
10 tajni žena koje su vječito cool

Što uopće znati biti cool cura? Biti sretna, znati uživati u životu i iskoristiti svaki dan do maksimuma - samo su neke od naših definicija. Čak i ako niste po prirodi jedna od njih, uvijek možete "ukrasti" njihove male tajne i svakoga dana biti jedan korak bliže statusu prave kulerice.

ONE PUNO ČITAJU

U toku su zbivanja, informirane su i mogu razgovarati o bilu čemu s lakoćom. Dobar prvi korak: pretplatite se na novine čiji vas kvalitetni članci zanimaju i obrazuju. 

ONE KAŽU ONO ŠTO MISLE

Imaju mišljenje i nije ih strah podijeliti ga sa svijetom. To nisu cure koje će se lako povući iz rasprave, ali jednako tako nikada ne prelaze granicu i ne svađaju se. Praktički, samo trebate biti sigurni u ono što govorite. 

ONE SE NE ŽALE

Naravno, događaju im se i loše stvari (kao i svima nama), ali cool cure tipično razgovaraju o činjenicama i kako ih riješiti, radije nego da se žale.

OTVORENE SU ZA NOVE IZAZOVE

Praktički, to su one vaše prijateljice koje nikada ne treba nagovarati na odlazak u novi restoran i mogu pogledati baš svaki film. Budite ta osoba. 

SVJESNE SU SAMIH SEBE

Cool women know their strengths (and play to them), as well as their weaknesses, which they minimize. OK, so you’re not the most punctual, but you are the funniest when making light of your 20-minute delay to brunch.

NIJE IM VAŽNO BITI COOL

One ne pate na tuđe mišljenje. Ne očekuju tuđe odobravanje i ne trude se biti cool. Nemojte nikada tražiti potvrde drugih kako ste cool jer upravo tako dokazujete da to i niste.  

IMAJU RAZLIČITE HOBIJE OD OSTALIH

Trendovi nisu za sve. Samo zato što netko kaže da je joga IN, ne znači da trebate odustati od trčanja. U stvari, baš zbog toga ćete imati puno više za reći na društvenim okupljanjima. 

OSNAŽUJU LJUDE OKO SEBE

Nitko ne voli hvalisavce. Uvijek se trudite učiniti druge oko sebe sretnima i zadovoljnima, slavite njihove uspjehe i budite OK s činjenicom da ne morate uvijek vi biti u centru pažnje. 

DOBRO SE NOSE SA STRESOM

U napetim situacijama, neki ljude posrnu i pokažu koliko su pod stresom. Umjesto toga, cool djevojke ostaju smirene i opuštene i na smiren način rješavanju probleme.

NE MORAJU BITI BAŠ SVUGDJE

Najcool cure nećete uvijek po svuda viđati. Što ih čini misterioznima i zanimljivijima. U redu je ostati kod kuće koji vikend, ne morate se pojaviti baš svugdje i uvijek biti viđeni. Uostalom, nitko ne voli "posvuduše".