Jeste li znali da Julius Meinl kavu od sada možete piti kod kuće?

| Lifestyle |

Započnite dan šalicom kave!
Započnite dan šalicom kave!

Na pitanje bez čega ne mogu zamisliti jutro i omiljeni jutarnji ritual – većina ljudi  jednoglasno će odgovoriti – bez kave. Smatra se kako se dnevno popije čak 1,6 milijardi šalica kave, što ju svrstava u najpopularniji napitak na svijetu. Osim zamamnog mirisa, okusa i jedinstvene arome, kava je izvrsna za razbuđivanje i ubrzavanje metabolizma te djeluje blagotvorno na kožu.

Jedna od najpoznatijih tvrtki koja je zaslužna za popularnost kave diljem svijeta, zasigurno je Julius Meinl. Više od 150 godina ambasador je čuvene kulture bečke kavane i predstavlja pravi sinonim za tradiciju, iskustvo i proizvode vrhunske kvalitete. Uspjeh tvrtkeJulius Meinl temelji se na tradicionalnim vrijednostima: pet generacija stručnosti, visokokvalitetnim proizvodima i besprijekornoj usluzi. Danas se nalazi među top tri brenda kave u više od 40 zemalja, a restorani i razni poslovni objekti u više od 70 zemalja nude Julius Meinl proizvode. Osim vrhunske kave, pogodne za sve vrste pripreme, kompanija se ponosi i svojim prvoklasnim ponudama čajeva, s kojima nastavlja inovacije smionim i egzotičnim mješavinama i okusima, stvarajući jedinstvenu osjetilnu poeziju sa svakom posluženom šalicom.

Julius Meinl kave
Julius Meinl kave

Sve vjerne ljubitelje Julius Meinl brenda razveseliti će vijest kako se na hrvatskom tržištu u trgovinama Billa (Zagreb, Slavonski Brod, Osijek, Varaždin, Koprivnica, Bjelovar, Karlovac, Vinkovci, Đakovo, Rijeka, Opatija i Poreč) i Interspar (Zagreb, Koprivnica, Sisak, Slavonski Brod, Osijek, Zadar i Split) odnedavno mogu kupiti njihovi omiljeni proizvodi. Od kava , to su Giubileo, moka mješavina napravljena od najkvalitetnijih Arabica zrna punog okusa i ugodne arome i Buonaroma, mješavina kave bogatog okusa, savršena za prvu jutarnju moku. U prodaji će se također naći i Julius Meinl single bag čajevi, i to redom: kineski zeleni čaj China Green Pure, visokokvalitetni crni čajAssam Indian Blend, blagi bijeli čaj White Tee Mirabelle, crni čaj intenzivnog okusa divlje trešnje Wild Cherry, krepku voćnu mješavinuFruit Symphony, biljni čaj Camomile te osvježavajući Pepermint.

Julius Meinl čajevi
Julius Meinl čajevi

Julius Meinl proizvodi i danas inspiriraju ljude širom svijeta, baš kao što su u prošlosti inspirirali slavne književnike i pjesnike. Stoga se i vi inspirirajte zavodljivim okusima vrhunske kave i prvoklasnih čajeva te stvorite pravu malu oazu, od sada i u udobnosti vlastitog doma.