Jednostavno promijenite način prehrane po savjetima Anthonyja Wiliama

| Lifestyle |

Budući da je prilično izazovno kompletno promjeniti prehranu sukladno savjetima Anthony Williama, autora serije knjiga Medicinski medij, Valerija je odlučila podijeliti nekoliko savjeta koji su prilično lagani za primjenu, a daju velike rezultate. Stoga, ukoliko patite od bilo kakvih zdravstvenih problema, sok od celera je univerzalni lijek, preporuča ga se piti 4,5, dcl dnevno ujutro na tašte, 20 minuta prije obroka. Pomoći će vam i sok od krastavaca, posebno ako želite alkalizirati cijelo tijelo i rješiti se viška toksina, a zdravlje će vam poboljšati i voda s limunom i malo meda, isto tako ujutro prije prvog obroka. Koje su još male stvari koje možete učinit za svoje zdravlje, i dobiti velike rezultate, doznajte u novom videu.

Wall.hr je u suradnji s našom kolumnisticom Valerijom Đurđević odlučio podržati njen novi projekt Put srca. Valerija Đurđević, po struci diplomirana ekonomistica, smjer organizacija i management, vlasnica je tvrtke Crveni ruž, napisala je 2 uspješna romana, piše tekstove za pjesme raznih izvođača, a novim projektom Put srca na svom You Tube kanalu, odlučila je pokrenuti motivacijsku platformu.

Naime, Valerija je nedavno prirodnim putem, slušajući svoju intuiciju, uspjela izlječiti hipotireozu, a u procesu traganja uzroka, došla je do otkrića koje joj je promjenilo život i unaprijedilo zdravlje. Isto sada želi dijeliti s čitateljima na Wall.hr-u te pratiteljima na svom You Tube kanalu.