I tijekom korone Vam može biti zabavno: najzabavnija mjesta za posjetiti u Zagrebu

| Lifestyle |

Što zabavno možete raditi za vrijeme pandemije

Premda se i dalje nalazimo usred pandemije koronavirusa svima nam fali malo zabave. U mnogočemu smo ograničeni i zaista trebamo paziti na zdravlje nas i naših bližnjih no isto tako trebamo paziti i na naše psihičko zdravlje. Nema boljeg lijeka nego malo zabave. Mi smo napravili popis najzabavnijih mjesta i događanja koje trenutno možete posjetiti u Zagrebu.
1. Amazinga
Amazinga je najveći zabavni centar u Hrvatskoj, koji se proteže na 11.000 kvadrata, a nalazi se na adresi Avenija Dubrovnik 15/35. U Amazingi se možete zabavljati u trampolin parku, adrenalinskom parku, ninja coursu, lazer tagu i raznim drugim atrakcijama.

Amazinga


2. Escape Room
Timska igra kao stvorena za druženje i zbližavanje sa svojom ekipom. Escape Room igre su zapravo stvarna verzija popularnih Internetskih logičkih igrica. Vaš tim u određenom vremenu mora izaći iz zaključane sobe, a kako biste došli do konačnog rješenja morate savladati cijeli niz logički povezanih zagonetki i zadataka, razbijati kodove i tražiti tragove.

Escape Room

3. Padel.hr
Spojite ugodno s korisnim i s vlastitim društvom zaigrajte padel. Osim što ćete napraviti odličnu fizičku aktivnost odnosno trening ujedno ćete se i odlično zabaviti. Na Zagrebačkom velesajmu čeka Vas prava padel oaza. Izrazito aktualnu i britku komediju možete pogledati na adresi Prolaz Fadila Hadžića 3.

Padel.hr

4. Predstava Predsjednici & ca
Kazalište Kerempuh u suradnji s Tarikom Filipovićem osmislio je genijalnu predstavu Naziva Predsjednici&ca posvećenu svim dosadašnjim predsjednicima Republike Hrvatske.

Predstava Predsjednici&ca

5. Smashit
Ljuti ste i isfrustrirani zbog trenutne situacije? Posjetite Smashit i izbacite iz sebe sav gnjev i ljutnju. U sigurnim uvjetima razbijajte koliko Vas je volja jer u Galovačkoj ulici 15 upravo se to i radi.

Smashit

6. Juice & Cocktail Bar Roots
Kafić koji se smjestio u Tomićevoj ulici gdje uz prekrasan pogled na Uspinjaču možete uživati uz prefine i prezanimljive koktele. Taman da se opustite nakon napornog radnog dana.

Juice & Coctail Bar Roots

7. Axe Throwing Arena
Pikado s malim twistom čeka Vas u paviljonu 35 na Zagrebačkom velesajmu. Bacanje sjekira je najsličnije pikadu, uz razliku što igrači prema meti, umjesto strelica, bacaju sjekire.

Axe Throwing Zagreb

8. Muzej čokolade Zagreb
Muzej čokolade Zagreb posvećen čokoladi odnosno njenom povijesnom, geografskom i kulturološkom značaju. Osim teorijskog znanja o čokoladi muzej pruža i iskustvo pravljenja čokolade vlastitim rukama.

Muzej Čokolade Zagreb

9. Film Boss Level
U kinima se trenutno prikazuje napeti triler naziva Boss Level. U omiljenom društvu uživajte u filmu koji ima odličnu glumačku postavu.

Film Boss Level

10. Muzej iluzija
U Muzeju iluzija, u zagrebačkoj Ilici 75, istražite ćete svijet iluzija i doživjeti nemoguće.

Muzej iluzija