Gwyneth Paltrow je najljepša žena na svijetu, ali i najomraženija

| Lifestyle |

Časopis People proglasio je Gwyneth Paltrow najljepšom ženom na svijetu. Četrdesetogodišnja glumica pobjedila je Jennifer Lawrence (22) i Amandu Seyfried (27) te oduzela titulu Beyonce (31). Ali nekoliko sati nakon što je nagrada objavljena, kritičari su počeli svoj napad na Twitteru. "Ako je Gwyneth Paltrow najljepša žena na svijetu onda sam ja deseterostruki osvajač zlata na Olimpijskim igrama u bobu i pilot borbenog aviona u Top Gunu", napisao je jedan od kritičara. Drugi su se okomili na njene godine rekavši kako je prestara za tu titulu.

Bitno je istaknuti da joj je titula najljepše žene došla nakon titule najomraženije poznate ličnosti u Hollywoodu u časopisu Star magazine. Čitatelji su je optužili da je arogantna, te da iritira ljude savjetima, od kuhanja do oblačenja. Iako je vidimo na crvenom tepihu u izdanjima od kojih nam zastaje dah, glumica ističe kako najviše voli hodati u kratkim hlačama i sa svezanom kosom.

"Kada sam doma i nemam obaveza najčešće sam u trapericama i majici kratkih rukava. Ne nosim šminku jer me na to navikla moja obitelj. A Chris (op.a. Martin, pjevač grupe Coldplay) se voli šaliti na taj račun. Kada sam sređena i obučena kaže: "Oh! Ti si Gwyneth Paltrow!” jer je navikao gledati me u običnim izdanjima i čupavu", kaže glumica. No, nije lako biti najljepša žena u 40-im godinama. Paltrow trenira pet puta tjedno s privatnim instruktorom i ima poseban program ishrane.