Gdje se modni svijet zabavlja za vrijeme Dreft Fashion Weeka Zagreb?

| Lifestyle |

Dreft Fashion Week Zagreb @ Gallery club
Dreft Fashion Week Zagreb @ Gallery club

Znamo da se uz ljepotu i modu uvijek veže dobra zabava, stoga nas ni ovosezonski Dreft Fashion Week Zagreb neće razočarati u ponudi partya iza samih revije. Štoviše, zbog brojnih programa u najpopularnijim zagrebačkim klubovima, DFWZ će neke dane imati i po dva službena partya.

Četvrtak (9. 5.) je tako rezerviran za opening party u HY plazi (u sklopu Hypo centra), a na istom mjestu u petak (10. 5.) čeka nas pravi modno-glazbeni spektakl. „Totalni retro raspašoj“ party u režiji Tonija Rice koji obilježava 10. godišnjicu svoje marke Rico i organizira karaoke Tonijevih prijatelja. Ipak, to nije sve za ovu večer. Popularni zagrebački klub Gallery Club  dobio je ulogu domaćina i organizacije  „Dreft Fashion Week Zagreb after partya“ s početkom u 23 sata. Ujedno, te će večeri Gallery Club otvoriti i terasu koju svi s nestrpljenjem očekuju. Zaljubljenici u modu željni najnovijih trendova nakon održanog modnog spektakla svoje druženje mogu nastaviti u Gallery klubu uz zvukove RNB glazbe uz poznatog DJ Emilia Dallbela kao i s mnogobrojnim afirmiranim modnim dizajnerima iz tuzemstva i inozemstva, stilistima, modelima te poznavateljima modne industrije. Želite li na trenutak na jednu večer postati dio glamuroznog modnog svijeta, pridružite nam se na najboljem partyu o organizaciji Gallery kluba. Podsjetimo se da osim dotičnog događaja, Gallery club bio je organizator mnogobrojnih party-a poput  FASHION TV party-a na kojem su prisustvovale brojne osobe iz javnog svijeta i inozemstva, kao i partya za Gareth Roberts, poznatog lovca na modne talente. 

Closing DFWZ party @ The Room
Closing DFWZ party @ The Room

Kako bi proslavili uspješan završetak još jedne modne sezone, svi domaći i strani dizajneri, organizacijski tim i prijatelji DFWZ-a u subotu (11. 5.) zabavljat će se u Hemingway loungeu i  na closing partyu u The Roomu, jednom od trenutno najatraktivnijih mjesta za izlaske.