Iz Korlata, jednog od najposebnijih vinograda u Hrvatskoj, u vinske čaše slila se nova raskošna linija vrhunskih crvenih vina Cabernet sauvignon, Syrah i Merlot.
U posebno dekoriranom ambijentu, zagrebačkog restorana Mano2, brojnim ljubiteljima najfinijih vina i okusa s ponosom su predstavljena vrhunska vina Korlat 15. Dobrom raspoloženju okupljenih pridonijeli su ukusni zalogaji iz kuhinje chefa Hrvoja Kroflina, čije se kulinarsko umijeće izvrsno sljubilo s linijom Korlat 15. Poseban je izazov bio osmisliti meni koji bi bio u idealnom skladu isključivo s crvenim vinom, a nekoliko riječi dao je glavni enolog Badela 1862, g. Dubravko Ćuk, koji je zajedno sa chefom prije svakog slijeda iznio pojedinosti o svakom od ponuđenih vina.
U ovoj jedinstvenoj gastronomskoj rapsodiji okusa i mirisa uživali su brojni uzvanici među kojima David Skoko, Mara Bratoš, Franka Batelić, Iva Šarić, Jelena Glišić Lešić i brojni drugi. Modni dvojac eNVy room, povodom 15 godina svoga rada za Korlat večeru dizajnirao je posebnu haljinu u kojoj je blistala moderatorica večeri, Jelena Glišić Lešić.
Vrhunska crvena vina brenda Korlat vinskoj sceni predstavljena su prvi puta berbom 2007. i odmah su osvojila srca brojnih obožavatelja posebnim dizajnom, raskošnim okusima i vrhunskom kvalitetom. U zadnjih 10 godina primili su preko 70 nacionalnih i internacionalnih priznanja poput Decantera, Mundusvini, IWC, Cobcours mondial de Bruxelles, Vinalies Internationales Paris i brojne druge.
Sigurni smo da će berba 2015., izvrsnom kvalitetom te sočnim i bogatim okusom, osvojiti srca brojnih obožavatelja.