Dobitnice hrvatskog izbora Storybook Veuve Clicquot Woman Awarda

| Lifestyle |

Dvije dame, dobitnice hrvatskog izbora Storybook Veuve Clicquot Woman Award su Martina Bienenfeld i Urška Sršen koje će Hrvatsku predstavljati na regionalnom eventu početkom prosinca u Beogradu, gdje će biti izabrana regionalna pobjednica koja će putovati u Pariz na glavnu dodjelu nagrada Veuve Clicquot Business Woman Award.

Magazin Storybook u suradnji s Miva galerijom vina - zastupnicima jednog od najpoznatijih šampanjaca na svijetu – Veuve Clicquot organizirao je prestižnu i u svijetu priznatu dodjelu nagrada, koja je okupila mnoge poznate poput Tihane Harapin Zalepugin, Matije Vuice, Nevene Rendeli, Kristine Krepele, Petre Kurtele i mnogih drugih koji su uživali u divnoj atmosferi palače Hrvatskog glazbenog zavoda,  te su svojim dolaskom uveličali dodjelu. Žiri je imao težak zadatak u odabiru,  jer su sve redom nominirane dame zaslužile nagradu. U prekrasnom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda, u večeri kada se uživalo u mjehurićima Veuve Clicquot šampanjca,  u izvedbama Ane Opačak  i raznim delicijama, dvije dame proglašene su dobitnicama koje će predstavljati Hrvatsku na regionalnom eventu.

Storybook Veuve Clicquot Woman Award 2016

Dobitnice su dvije izuzetne žene,  Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba između ostalog, razvija turističku ponudu metropole stavljajući naglasak na destinacijski manadžment,  radi još aktivnije promocije Zagreba, kao i boljeg pozicioniranje Zagreba na turističkoj karti svijeta u čemu je više nego uspješna.

Kao i  Urška Sršen, suosnivačica i direktorica proizvodnje tvrtke Bellabeat. Mlada žena koja projektira budućnost zdravstvene zaštite žena te stoji iza Leafa - jednog od najboljih mobilnih proizvoda u 2015., a riječ je o nakitu za žene koji prati aktivnost, san, ciklus i pomaže u borbi protiv stresa.

Storybook Veuve Clicquot Woman Award 2016