Brojne poznate dame na otvorenju prvog eco lifestyle salona

| Lifestyle |

Ruža Pure Aveda

 Dugi niz godina, moderni saloni ljepote Ruža Institut Kérastase i Ruža Essentials predstavljaju apsolutni luksuz, stručnost, tehnološka dostignuća i individualni pristup njezi kose i vlasišta. U neprekidnoj potrazi za boljitkom kojeg želi pružiti klijentima te inspirirana svjetskim beauty trendovima, sinoć je u Dežmanovoj 5 Ruža lansirala prvi inovativan organski koncept Lifestyle salona u Hrvatskoj - Ruža Pure Aveda Lifestyle.

Ecija Ivušić
Ecija Ivušić

Tom su se prilikom mnogobrojni klijenti i gosti iz javnog života, kao što su Branka Krstulović, Bojana Gregorić, Ivana Vrdoljak Vanna, Renata Sopek, Nikola Milojević, Ecija Ivušić, Lana Jurčević, Ana Miščević, Kristina Krepela, Sonja Kovač te voditeljica Tatjana Jurić upoznali s jedinstvenom ponudom na našem tržištu. Otvorenje  pod motom ''Organic is orgasmic'' uveličali su i posebni gosti, svjetski supermodel Kartika Luyet, direktor Avede za Italiju Gerardo Lionetti te generalni direktor Kure Bazaara Christian David.

Tatjana Jurić
Tatjana Jurić

Za egzotični svijet Ruža Pure Aveda Lifestyle organskog salona u Dežmanovoj 5, koji je predstavio originalan način pristupanju ljepoti i brizi izvana i iznutra, tražila se pozivnica više. Za zdravu kosu i vlasište, lijepu frizuru, ali i općenito dobru formu i dobar osjećaj tijela i duha, pobrinut će se Aveda organske boje i proizvodi za lice, tijelo, kosu i potpuno prirodni make up, koji će se moći kupiti u Ruža Pure Aveda Lifestyle salonu. Također, jedan od noviteta salona su i specijalni organski tretmani njege, najveće moguće efikasnosti. Aveda brine za okolinu u kojoj živimo te nastoji postaviti primjer o odgovornosti i ekološkoj osviještenosti, ne samo u svijetu ljepote, nego i širom svijeta.

Renata Sopek
Renata Sopek

Vrhunsku uslugu u novom Lifestyle salonu nadopunili su i stručnjaci Ayurvedske medicine, nutricionisti, instruktori joge i osobni treneri. Osim brige za kosu, novi organski salon brine i o njezi ruku. Za predivne ruke i nokte, koriste se Kure Bazaar i The Good Nail Philosophy lakovi koji ne oštećuju nokte, već ih njeguju.

Ruža Pure Aveda Lifestyle salon oduševljava vrhunskom uslugom i ponudom svjetskih brendova, kao svojim čarobnim ambijentom u najatraktivnijem djelu grada. Ova oaza mira zove na odmor od stresne svakodnevice, te poziva na brigu o samima sebi.

Renata Sopek, Ecija ivušić, Lana Jurčević, Tatjana Jurić
Renata Sopek, Ecija ivušić, Lana Jurčević, Tatjana Jurić