Brojna poznata lica na proslavi velikog jubileja časopisa Ljepote&Zdravlje

| Lifestyle |

Najprodavaniji ženski mjesečnik u Hrvatskoj, Ljepota&zdravlje, nezaboravnom je proslavom u Muzeju za umjetnost i obrt proslavio svoj 100. broj pod pokroviteljstvom Eveline kozmetike.

Ovaj veliki jubilej podržala su i brojna poznata lica: Jelena Rozga, Antonija Blaće, Antonija Stupar Jurkin, Edita Misirić, Anita Dujić, Vanda Winter, Renata Sopek,Fran, Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš, Boudoir, Diana Viljevac, Viktor Drago, Tihana Harapin Zalepugin, Twins, Matija Vuica i Jurica Popović, Nevena Rendeli, Elfs, Marta Cerovečki, Matko Knešaurek, Jelena Holec, Martina Podgorski i brojni drugi.

U 100 brojeva postojanja časopis Ljepota&zdravlje etablirao se u lidera u segmentu ženskih mjesečnika te je već dugi niz godina najprodavaniji ženski mjesečnik u Hrvatskoj po podacima ABC Hrvatska, najčitaniji ženski mjesečnik po drugim istraživanjima, a prodaja mu i dalje raste. "Od šestog broja Ljepote&zdravlja kada je započela moja Lj&Z priča do danas vrijeme je proletjelo. Toliko puno truda, rada, zanimljivih akcija i divnih izdanja je iza nas a sve zahvaljujući fantastičnom timu koji stoji iza časopisa i kojem od srca zahvaljujem na entuzijazmu i srčanosti koju pokazuju iz mjeseca u mjesec", izjavila je je glavna urednica Martina Požgaj.