Boje otkrivaju kakvi ste u krevetu

| Lifestyle |

Instagram/ @fashion_inspoz

U spektru boja svatko se opredjeljuje za svoju omiljenu. Omiljena boja može mnogo toga reći o određenoj ličnosti pa i to kakva je u krevetu.

Plava
Za ove osobe seks je umjetnost. Istančanost je posebno izražena kod muškaraca koji se u krevetu ponašaju kao pijanisti. Pažljivo istražuju tijelo žene osluškujući njene potrebe. Žene su također velikodušne i nježne, a u predigri uživaju isto koliko i u samom činu seksa.
Siva
Zaljubljenici u ovu boju su neodlučni i nesigurni ljubavnici. Veoma teško se vezuju. Za njih seks nije uzbuđenje već način da zadovolje potrebu, zbog čega se loše slažu s partnerima koji imaju neku drugu omiljenu boju.
Narančasta
Osobe kojima je omiljena sunčeva boja vole ostvarivati svoje seksualne fantazije. Lascivnim šaputanjima na jastuku potiču maštu partnera. Nježnost i predigra su im veoma bitni tijekom seksa. Sebi teško priznaju nezadovoljstvo s partnerom i prilično im je lako odglumiti orgazam.
Crvena
S obzirom na to da ova boja simbolizira strast, osobe koje je vole znaju uživati u seksu. Imaju agresivniji pristup prema suprotnom spolu, a ako izgrade partnerski odnos s osobom kojoj je također omiljena crvena, krevet će biti pun eksperimenata na obostrano zadovoljstvo.
Zelena
Oni koji vole zelenu, vjerni su partneri, a u seksu su puni nježnosti. “Zelene” žene svaki seksualni odnos doživljavaju kao da je prvi put, a muškarci su puni razumijevanja, spremni za ispunjavanje želja partnerice.
Ružičasta
Pogled na ženu u ružičastom predstavlja pogled na koketu i zavodnicu. Žene koje vole ovu boju ponekad obećavaju više nego što imaju namjeru pružiti. U seksualnom smislu su nezrele i vole se poigravati s muškarcima. Muškarci koji vole ružičasto su skloni čestoj promjeni partnerica, a rado se upuštaju i u afere sa ženama koje su tek upoznali.