Barack Obama ima doista inspirirajući jutarnju rutinu

| Lifestyle |

Letimičan pogled na jutarnju rutinu još uvijek aktualnog američkog predsjednika Baracka Obame, dovoljno je da osjetimo blagi (ili jači) kompleks inferiornosti. Iako su postojale glasine o njegovim jutarnjim rutinama, razgovor s njegovom bivšim osobnim pomoćnikom Reggiejem Loveom otkriva što je to točno američki vrhovni zapovjednik činio rano ujutro.

Love je blisko surađivao s Obamom od 2009. do 2011. godine te nakon službe napisao knjigu "Power Forward: My Presidential Education". U intervjuu za Business Insider, Love otkriva predsjednikov ozbiljan i inspirativan ranojutarnji ritual, uključujući i ono što on pije (ili, što je još važnije, ne pije) te kad se budi.
 
Ovo su tri lekcije koje svi možemo naučiti od Baracka Obame.

Probudite se dva sata prije nego što je potrebno.

"Uvijek će se probuditi dva sata prije prvog zakazanog događaja", kaže Love. Ove se rutine pridržava i Michelle Obama koja se svakog jutra budi prije 5 sati. Predsjednik koristi ove rane sate prvenstvo za tjelovježbu, aktivnost koju nikad nije propustio.

Zamijenite kavu za zeleni čaj.

Obama ne pije kavu. Umjesto toga, on dobiva energiju iz šalice zelenog čaja i ostaje hidratiziran sa sokom od naranče i mnogo vode.

Budite u tok s aktualnim događajima.

Prema Loveu, Obama bi pročitao The New York Times i pogledao ESPN prije nego što bi radni dan započeo. "On je tradicionalist. Više voli papir i novine."