Adidas vam omogućuje da zaigrate nogomet s Leom Messijem

| Lifestyle |

Adidas predstavlja jedinstvenu online igricu koja igračima pruža priliku da osvoje putovanje i ulaznice za Svjetsko prvenstvo u Brazilu gdje će uživo moći gledati nogometne akrobacije Lea Messija!

Inovativna online igrica može se zaigrati na linku - www.adidas.com/fastorfail i  dostupna je u dva formata (za računala i mobitele), a stavlja igrača u poziciju Lea Messija, pružajući mu priliku da osjeti kako je to na terenu biti jedan od najboljih nogometaša na svijetu. U igrici, igrači imaju priliku zaigrati i u novom modelu popularnih Adidas adiZero™ f50 Messi kopački s kojima je nogometna zvijezda prvi put zaigrala u osmini finala UEFA Lige prvaka protiv Manchester Cityja

Ove kopačke dolaze u kombinaciji zelene, plave, ružičaste, narančaste i bijele boje te objedinjuju Adidasove revolucionarne tehnologije s preciznom tehnikom izrade koja i doliči četverostrukom osvajaču Zlatne lopte. Teške samo 165 grama, ove kopačke jedne su od najlakših na tržištu. Igrajući iz Messijeve perspektive, igrači moraju poraziti protivničke obrambene igrače kako bi napredovali na putu prema Brazilu. Oni koji završe to putovanje i dođu do Brazila, automatski postaju kandidati za osvajanje 2 ulaznice za prvu utakmicu Argentine protiv Bosne i Hercegovine u Rio de Janeiru, 15. lipnja. Nagrada također uključuje put i smještaj u Rio de Janeiru.

"<br/View Raw Image" src="http://oi61.tinypic.com/30ljwus.jpg"/>

Igračima koji igraju igricu jedan element će zasigurno pomoći na putu do Brazila. Što se više spominje Leo Messi na društvenim mrežama, igrica postaje brža - razina akcije se podiže na višu razinu, a glazba, efekti, brzina i iskustvo se pojačavaju. Igrači u realnom vremenu mogu pratiti što se događa na društvenim mrežama i koliko je puta Messi spomenut na njima, putem virtualne ljestvice koja je dostupna svakom igraču koji igra igricu. Ako igrač ne uspije doći do Brazila u svom prvom pokušaju, ima priliku ponovno zaigrati s pozicije na kojoj je izgubio. Adidas adiZeroTM f50 Messi kopačke moguće je kupiti u odabranim adidas dućanima po preporučenoj maloprodajnoj cijeni: 1.819 kn.