A$AP Rocky drugo veliko ime Fresh Island Festivala

| Lifestyle |

Uz veliku potvrdu nastupa hip-hop legende Snoop Dogg-a koji je zakazan za srijedu 10. srpnja na New Yorker glavnoj pozornici u klubu Papaya, iz tabora Fresh island Festivala stiže vruća najava gostovanja A$AP Rocky-a. A$AP će tako u četvrtak 11. srpnja nastupiti na open-air pozornici kluba Aquarius, a broj festivalskih ulaznica za njegov nastup ograničen je kao i za Snoop Dogg-ov nastup na samo 3000 najzagriženijih fanova.

Uz kolegu Kendrick Lemara, A$AP Rocky trenutno slovi kao jedno od najvećih osvježenja na svjetskoj hip hop sceni. Vole ga hip-hoperi, hipsteri i ljubitelji mode, a poznato je da ima veliku vojsku fanatičnih obožavatelja koji ga prate u stopu gdje god da nastupa. Ubojiti singlovi „Purple Swag“ i „Peso“ te prvi samostalni album „Long Live A$AP“ napravili su ga planetarno popularnim te plasirali na prvo mjesto prestižnog Billboard-a u kategoriji r'n'b/hip-hop albuma.

Prošlogodišnji singl „Goldie“ jedan je od najvećih klupskih hitova u 2012. godini, a koketiranje s modom i dizajnerima dovelo ga je na naslovnicu modne institucije, muškog izdanja Voguea. A$AP-u je tek 24 godine, dolazi iz Harlema u New Yorku, a mnoge velike zvijezde već ga sada smatraju rap fenomenom te mu predviđaju još uspiješniju zvijezdanu karijeru.