9 najbizarnijih proizvoda s mobilne aplikacije Wish

| Lifestyle |

Engleska riječ 'wish' u slobodnom prijevodu nekoga tko je završio jezičnu gimnaziju znači 'želja', a na istoimenoj mobilnoj aplikaciji, osmišljenoj u San Franciscu, zaista možete pronaći sve što poželite. I sve je, nota bene, neviđeno jeftino... Muški sat od 3.000 € za samo 69 € ! 499 $ vrijedna vodootporna kamera za samo 13,99 $! Dres Michaela Jordana iz Chicago Bullsa za svega 23 $!

Cijenu su na toj internetskoj platformi, a koja služi kao moderni bazar, zbilja veoma niske, a razlog tomu je, jasno, jer su uglavnom iz Kine.
 
Naš glavni urednik je poželio da naše dvije nove zaposlenice, Antonia i Viktorija, pregledaju taj ogroman izbor raznih proizvoda koji se tamo nude - a ima zbilja svega, od igle do lokomotive - te da izaberu one najbizarnije za koje se zaista pitamo tko to, pobogu, uopće kupuje.
 
1. Potkošulja koja stvara iluziju ravnog trbuha
 
Za svega 54 kune Antonia je pronašla potkošulju koja bi glavnom uredniku napokon mogla olakšati život po pitanju zakopčavanja gumba na sakou.

 2. Neka vrsta kutomjera za lakše oblikovanje brade

Kod muškaraca je u posljednje vrijeme postalo prihvatljivo pa čak moderno da imaju bradu. Nekima je to svakako olakšalo posao jer se više ne moraju svaki dan brijati, dok je drugima itekako otežalo stvar jer imaju neke bradice koje nije baš lako oblikovati samo uz pomoć onog žileta od dvije kune. Na Wish aplikaciji, za svega 5 kuna više, može se naručiti ova spravica koja bi im mogla biti od velike pomoći.

 3. Bazenčić za skupljanje dlaka nakon šišanja

Od velike koristi može biti u frizerskom salonu ili ukoliko se šišate sami unutar vlastita četiri zida, a ne da vam se kasnije usisavati. Cijena 14 kuna, vrijednost neprocjenjiva!

 4. Folija za mršavljenje

Za razliku od one potkošulje koja se nalazi na vrhu ovog popisa, a koja samo treba stvoriti dojam mršavosti, ova folija u tome navodno zbilja pomaže jer povećava znojenje. Trenutno je na popustu od 50% pa ukoliko namjeravate do ljeta ostvariti željenu figuru, ovo vam je prava prilika.

 5. Brnjica protiv hrkanja

Posljednji Viktorijin dečko je strašno hrkao. Upravo zbog toga ga je i ostavila te se napokon naspavala. Međutim, da je ranije otkrila ovu brnjicu koja navodno spriječava hrkanje, moguće da bi još uvijek bila u romantičnoj vezi s tim nepravedno ostavljenim gospodinom koji nije niti znao da je u tome problem. Mislio je jadan da je do njegove škembice pa je kupio onu potkošulju...

 6. Solarni ventilator

Ventilator koji se pokreće na sunčevu energiju bi vam mogao biti od velike koristi tijekom vručih ljetnih dana. Osim što elegantno djeluje ovako dok visi sa šilterice, postoji mogućnost i dobivanja nekih poticaja iz Europske Unije za obnovljive izvore energije.

 7. Odijelo za vježbanje

Ova mala nosiva sauna bi vam mogla pomoći u skidanju kilograma. Osim što je veoma povoljna i stoji samo 73 kune + PDV, lijepo i izgleda. U teretani bi se ztasigurno svi okretali za vama... A kada malo dalje odete, pitali bi se jeste li normalni...

 8. Antistres spravica koja se vrti

Ova antistresna spravica koja se vrti hit je 2017.godine. Ima ih u svim bojama i oblicima, a trenutno su najpopularnije ove florescentne i one s Batmanovim motivom. Cijena? Prava sitniva. Između 2 i 22 američka bucksa! Ovisno o modelu, broju okretaja i razini stresa. 

 9. Prijenosna haubica za ženske frizure

No comment.