8 tajni fotogeničnih žena (koje moramo usvojiti!)

| Lifestyle |

SINCERELY, JULES
SINCERELY, JULES

 Dogodi li vam se ikad da se gledajući fotografije vaših omiljenih zvijezda pitate - kako je moguće da apsolutno uvijek izgledaju tako dobro na fotografijama? Otkrit ćemo vam tajnu - postoje trikovi za to kako uvijek izgledati uredno, chic i upečatljivo na kameri.

Dakle, želite izgledati sjajno na fotografijama, ali nakon godina i godina istog izraza lica i fotografija koje podsjećaju na one za putovnicu, zaboravili ste kako se nasmiješiti i hrabro zauzeti pozu. Neki ljudi jednostavno UVIJEK izgledaju odlično na fotkama. Čak i kada ih se slika dok to ne znaju izgledaju opušteno, ležerno i prekrasno. Osjećate ljubomoru? I mi isto. Umjesto da ste ogorčeni na sve fotogenične žene svijeta i njihove savršene Insta fotografije, radije im "ukradite" ovih 8 tajni i hrabro pozirajte pred kamerama...

ONE ZNAJU SVOJE NAJBOLJE KUTEVE

Generalno, kamera bi vam uvijek trebala biti u razini očiju i nikad se nemojte slikati iz donjeg ugla jer ćete izgledati niže i punije. Ako govorimo o selfiju, "fotogenične" djevojke znaju iz kojeg ugla i kako trebaju okinuti najbolju fotku. Kako to znaju? Vježba, vježba i još vježbe!

OSJEĆAJU SE UGODNO I SAMOPOUZDANO ISPRED KAMERE

Iako možda mislite da na svakoj fotografiji trebate uvlačiti trbuh, to bi vam se lako moglo obiti o glavu jer kamera (nažalost) prepoznaje strah. Neugoda će vam se vidjeti na licu i položaju tijela zbog čega nećete izgledati opušteno i prirodno.

ONE SE NE SMIJU USNAMA VEĆ OČIMA

Ako se iskesite punom snagom mogli biste izgledati pre namješteno i umjetno. Zato se sve fotogenične žene radije smiju očima nego ustima. Što to točno znači? Malo stisnite oči tako da opustite gornji kapak, a pustite donji da učini svu magiju.

WITH LOVE FROM KAT
WITH LOVE FROM KAT

ONE ZNAJU JOŠ PUNO TRIKOVA OČIMA

Koliko ste se puta samo slikali i vidjeli kako su vam oči zatvorene, polu-zatvorene ili jednostavno izgledaju čudno. Iritantno, znamo. Kako biste izbjegli ovu pojavu predlažemo sljedeće: neka osoba koja vas slika broji od 1 prema 3; držite oči zatvorene i kad kaže tri naglo ih otvorite.

ONE NIKAD NE KAŽU "PTIČICA"

Nažalost, ovo je samo stara izreka. Budete li stvarno rekli "ptičica" u trenutku slikanja izgledat ćete neprirodno i namješteno. 

ONE UČE NA POGREŠKAMA

Koliko god ne želite ni pogledati fotku na kojoj niste ispali dobro, one su zapravo odličan način kako naučiti gdje griješite. Točno pronađite ono što vam se ne sviđa na fotografiji. Možda osmijeh, oči ili položaj lica? 

TANESHA AWASTHI
TANESHA AWASTHI

ONE VJEŽBAJU U OGLEDALU

Možda vam zvuči blesavo i neugodno, ali ovo je jedini način kako ćete znati koja je "vaša" poza prilikom sljedećeg grupnog fotkanja. 

ONE ZNAJU GDJE TREBA STATI NA GRUPNIM FOTOGRAFIJAMA

Grupne fotografije su odlične ako ne želite da je sva pažnja usmjerena na vas, ali to će se dogoditi samo ako se dobro pozicionirate na fotki. Pokušajte ne biti najbliža kameri jer ćete izgledati neproporcionalno veće.