7 stvari koje NIKAD ne smijete napraviti na dočeku Nove godine

| Lifestyle |

 Još pet dana nas dijeli do "najluđe noći u godini" - dočeka Nove godine! Bilo da ste fan ili ne; uzbuđeni ili ne; volite ju ili ne - svi se možemo jednoglasno složiti da sljedećih 7 stvari stvarno treba pokušati izbjeći u novogodišnjoj noći.

1. NOSITI PREVISOKE CIPELE
Ne možete hodati u njima; za 30 minuta će vas boljeti stopala, a tako i tako je premračno da ih itko vidi i slini za njima! 

2. NOSITI MINIJATURNU HALJINU U KOJOJ ĆETE SE SMRZAVATI
Jer će vam i 5 minuta provedenih vani biti 5 minuta previše ako nosite usku, kratku, prozirnu, minijaturnu haljinu. 

3. OTIĆI U PREPLAĆENI BAR/KLUB 
Kao prvo, dobro znate da sve plaćate tri puta više nego što je to uobičajeno u klubovima. Kao drugo, bar je pun nabrijanih dvadesetogodišnjaka i prilično smo sigurni da ni nećete doći do pića. 

4. O SVEMU ODLUČITI SPONTANO
Zante da je ovo "najluđa noć u godini" i da je sve već unaprijed puno. Svakako napravite planove, samo ne u gore spomenutim barovima... 

5. PREBRZO (I PREJAKO!) KRENUTI S ALKOHOLOM
...ako želite barem dočekati ponoć, lakše malo s bocom! 

6. OTIĆI NA GLAVNI GRADSKI TRG 
Jer ovako zamišljamo deseti krug pakla. Ne znate je li vam hladno ili vruće. Od visokog muškarca ispred sebe ne vidite ništa. Od petarda pored sebe niti ne čujete ništa. 

7. POSTAVITI LJESTVICU PREVISOKO 
Stvarno ne želimo biti pesimistični ni negativni, ali već sad dobro znate da ćete biti razočarani. Vjerujte nam, ovo samo još jedna noć u godini i nema potreba da si stavljate preveliki pritisak na sebe.