6 savjeta kako do savršene fotke - svaki put

| Lifestyle |

Kako vam outfit može pomoći pri fotografiranju?
Kako vam outfit može pomoći pri fotografiranju?

Osim ako niste Blake Lively, koja je očito rođena sa sposobnošću izgledanja savršeno na baš svakoj fotografiji(!), vjerojatno vam se sto puta u životu dogodilo da pogledate svoju sliku i pomislite - "nema šanse da ovako loše izgledam?!".

Možda je riječ o izrazu lica koji uvijek nesvjesno napravite, možda je do outfita koji vam dodajte 5 kila ili do podbratka kojeg (očigledno) nemate u ogledalu, ali iz nekog razloga na vrlo važnom fotografiranju se odjednom pojavi. Iskreno, mogli bismo sad u nedogled nabrajati razloge - i to samo iz osobnog iskustva... U prijevodu, niste sami! I postoje stvarno praktični savjeti i trikovi kako da zaustavite grozan osjećaj koji vas preplavi kad se pogledate na slikama. U nastavku pročitajte 6 savjeta kako do savršene fotke - svaki put!

1. Morate otkriti koji makeup i odjeća vam najbolje pristaju - Najbolji način kako pobijediti lošu fotografiju je naučiti što na njima izgleda dobro, a što ne - makeup i odjeća igraju veliku ulogu u tome.

2. Filteri su vaši novi najbolji prijatelji - Filteri su odlični načini kako naglasiti ono najbolje na vama. Pokušajte uslikati selfie i na njemu testirati sve filtere te ocijeniti koji vam se na vama najviše sviđa.

3. Pozicija čeljusti je ključna na fotografijama - Ah, podbradak: najčešća nuspojava na fotografijama. Kako biste ga izbjegli, uvijek pozirajte okrenuti prema kameri iskosa, radije nego frontalno. Pazite da kamera nije previše ispod razine vaših očiju.

4. Nikad nemojte pozirati direktno ispod svijetla - Sljedećeg puta kada pozirate, pazite da izvor svijetla nije direktno iznad vas. To bi moglo stvoriti loše sjene preko vašeg lica i tijela.

5. Uvijek gledajte nekoliko centimetara iznad objektiva - Na taj ćete način spontano podići bradu, izbjeći neželjeni podbradak i naglasiti svoju čeljust.
... i najvažnije od svega ...

6. Znajte da neće svaka fotka biti savršena - trebate samo jednu dobru!