5 znakova da se u vezi zadovoljavate minimumom

| Lifestyle |

Instagram/@thekooples

Zdravi odnosi mogu obogatiti naše živote i pružiti nam podršku koja na nas djeluje umirujuće te čine ovaj svijet podnošljivijim.

No, puno ljudi provodi vrijeme u vezama u kojima se zadovoljavaju minimalnim trudom partnera.

Ako netko nije učinio nešto čime bi direktno povrijedio vaše osjećaje, poput prevare ili nasilja, teško je shvatiti da li lažete same sebe da je u vašoj vezi sve u redu zbog udobnosti i straha od samoće

U nastavku pročitajte koji su znakovi da se u svojoj vezi zadovoljavate mrvicama pažnje koje vam vaš partner daje te da biste možda trebali nastaviti dalje.

Ne pruža vam nikakvu emocionalnu podršku

Vaš partner nikad ne razgovara s vama o vašoj zajedničkoj budućnosti, čak i nakon godina veze i zajedničkog života. A kad s njim pokušate razgovarati o svojim osjećajima, kažu vam da samo izmišljate problem koji ne postoji. Vi ste njegova emocionalna podrška i ohrabrenje u svim situacijama, ali ne uzvraća jednakom mjerom kada ste vi u pitanju.

Vlastitim prijateljima ne govorite punu istinu o vezi

Kada razgovarate s prijateljima o svom partneru izostavljate detalje. Znate da će određene stvari koje se događaju u vašoj vezi pokvariti njihovu sliku o vašem partneru pa uljepšavate istinu. Govorite samo o dobrim stvarima, a kada i spomenete one loše, učinite ih manje lošima.

Sretniji ste kad ste sami

Kad provodite duže vrijeme sami ne nedostaje vam vaš partner. Vaš seksualni život vam je dosadio i uistinu ga ne volite, ali želite ga voljeti zbog svega što ste zajedno prošli. Jednostavno se osjećate bolje i sretnije kada vaš partner nije u vašoj blizini.

Ne vidite se s njim u budućnosti

Uvijek kada zamišljate  o budućnosti ne vidite svog partnera uz sebe, već se vidite sami.Kad sam maštate o sljedećih pet godina, on nikad nije u tim snovima i stalno ga izbacujete iz svojih budućih  planova.

Ne možete računati na njega

Kada vam je vaš partner potreban, bilo emocionalno ili fizički, on se ne može udostojiti pomoći vam, već se bavi vlastitim poslom bez da se i potrudi pitati vas kako ste ili trebate li pomoć. On/ona nikada nije tu u trenutcima kada vam je najteže.