5 stvari koje možete raditi ove "lijene" nedjelje

| Lifestyle |

 Jeste li i vi onaj tip osobe koji voli provesti mirnu nedjelju kod kuće? Znamo da je vrijeme vani prekrasno i da zapravo mnogi od vas jedva čekaju prve zrake sunca kako bi prošetali po Jarunu ili Bundeku, ali za sve naše "ljenjivce" koji nedjelje provode kod kuće - donosimo 5 prijedloga kako najbolje iskoristiti nedjelju provedenu u svoja četiri zida te kako završiti tjedan s osmijehom na licu!

1. ORGANIZIRAJTE SVOJ ORMAR

Uronite u svoj ormar i pojednostavite ga. Riješite se stvari koje vam ne trebaju, koje ne nosite, koje su vam možda male ili velike. Ostatak odjeće organizirajte tako kako će vam najviše odgovarati - po tipu odjeće, sezoni, dužini itd. 

2. ONLINE SHOPPING

Nakon što ste očistiti svoj ormar, možda ćete ga morati popuniti nekim novim komadima, hmm. Nedjelja je najbolji dan za online shopping jer niste u žurbi i možete se potpuno posvetiti pretraživanju stranica i kupovati iz udobnosti vlastita doma. 

3. UŽIVAJTE U DOBROM FILMU

Onaj film koji već tako dugo želite pogledati, napokon može doći na red! Ili vaša omiljena serija - pogledajte sve epizode s kojima ste tjednima bili u zaostatku zbog gomile posla i privatnih obaveza koje su vas snašle. 

4. NJEGUJTE SE

Uživajte u dugoj kupci, lakirajte nokte, operite kosu ili jednostavno odmarajte s dobrom, starom maskom na licu. Uzmite si malo vremena samo za SEBE i uživajte u slobodnoj nedjelji te se opustite i odmorite za tjedan pred vama.

5. KUHAJTE

Spremite svoje omiljeno jelo ili pak pokušajte s nekim novim receptom. Zašto se ne biste malo poigrali u vlastitoj kuhinji s omiljenim namirnicama? Uzmite si dovoljno vremena i uživajte u jelu na najbolji mogući način.