3 pozitivne mantre koje će vam učiniti život daleko boljim

| Lifestyle |

S obzirom na siječanjsku depresiju, svima bi nam malo pozitivnog razmišljanja bilo potrebno - i to odmah. Sherianna Boyle, psihologica i autorica knjige "Mantras Made Easy", sakupila je brojne mantre i slogane koji su stvoreni kako bi se lakše borili s najvećim životnim izazovima.

"Baš kao što ste gotovo programirani da reagirate na zvonjenje telefona, jednako si tako možete usaditi određene riječi i fraze u vašu podsvijest", objašnjava Boyle. "Mantre su način da jasno izbacite negativne radnje, otvarajući nove putove onim pozitivnima." Danas predstavljamo njezine 3 omiljene mantre koje vam mogu pomoći pri ostvarenju karijere, rješavanju anksioznosti i pronalaženju smisla života:

"Dajem si dopuštenje da se usredotočim na stvari koje mi donose radost, kreativnost i povezanost."

Kada vam nedostaje osjećaj za smjer, fokusirajte se na pozitivne stvari i mnoge aktivnosti koje donose radost u vaš život, bilo da se radi o umjetnosti, prirodi, životinjama ili glazbi.

"Imam dovoljno samopouzdanja i znanja da poduzmem akciju."

Nemojte sjediti i čekati da sve dođe na svoje mjesto - stvaranje života obilja zahtijeva neki stupanj djelovanja. Uzmite olovku i papir i stvorite plan; zatim koristite navedene mantre i ostvarite svoje snove.

"Bit će bolje no što mislim."

Ova vas mantra može podsjeti na to da vaše misli nikada neće moći uhvatiti mogućnosti i veličanstvenost koje su vam dostupne kada si dopustite doživljaj osjećaja i odvajanje od razmišljanja.