3 pokazatelja kakav će muškarac biti u krevetu

| Lifestyle |

Instagram/ @gypsealust

Način na koji govori, jede ili vas dodiruje su različite metode koje otkrivaju hoće li vas muškarac moći zadovoljiti u krevetu.

Bilo bi savršeno kada bi mogli saznati kakav je koji muškarac u krevetu samo ga gledajući. To je moguće ako tome posvetite malo vremena i proučite njegove svakodnevne karakteristike.

Donosimo vam 3 pokazatelja kakav je u krevetu:

Kako govori
Često po visini i boji glasa odlučujemo da je li nam netko seksi ili ne. Brz način govora otprilike djeluje kao osoba koja nekoordinirano hoda. Za takve muškarce naprosto ne možete zamisliti da bi mogli biti dobri u krevetu gdje su koordinacija i ritam bitni. A ako je riječ o osobi koja zamuckuje i zbunjuje se dok govori, to je znak muškarca koji ima problema s preuranjenom ejakulacijom

Kako jede
Jede li vaš muškarac hranu toliko brzo kao da sutra ne postoji ili sporo? Ako brzo jede, traži brzo zadovoljstvo, a takav je i u krevetu. Na brzinu riješi stvar. Kada je netko veoma izbirljiv s hranom, to u pravilu znači da neće voljeti puno eksperimentirati u seksu.

Kako dodiruje
Svi parovi prolaze kroz fazu prvih dodira na prvim dejtovima. Kako biste ga razotkrili obratite pažnju na to kako vas dodiruje. Ako vas muškarac prebrzo i prečesto dodiruje, to je loš znak. Ovo često znači da je pomalo sebičan, da voli voditi glavnu riječ i da neće uvažiti vaše želje u krevetu.