3 napredna uređaja koja uskoro dolaze na tržište

| Lifestyle |

Razvojem tehnologije svakodnevno nastaju na tisuće i tisuće novih proizvoda koji čine život lakšim, od pametnih telefona i satova bez kojih više gotovo da i ne možemo pa sve do usisavača koji usisavaju bez naše pomoći. Sve su to naši mali "pametni uređaji" koji nam služe kao pomoć ili samo kao vrsta zabave i zanimacije. Donosimo vam 3 nova pametna uređaja koja će tek izaći na tržište, a mi smatramo da su korisni za svačiji dom.

Pametni uređaji
  1. Uređaj za pravljenje kompota

Alchema je novi uređaj koji ima sposobnost pretvaranja svježeg voća u kompot s lakoćom. Samo odaberite recept s aplikacije na vašem mobilnom uređaju, dodajte sastojke zajedno s paketom kvasca i čekajte tjedan do dva. Aplikacija vam javlja kada je vaš kompot gotov tako da vi ne morate brinuti ni oko čega. Također, pomoću tog uređaja možete proizvoditi vlastito vino, ako imate grožđe i 16 tjedana za čekanje. Ovaj uređaj na žalost još nije stigao, ali moći ćete ga nabaviti sljedeće ljeto po cijeni od 329$.

Pametni uređaji
  1. Automatski modem za podizanje sustava

Gledate novi nastavak vaše omiljene serije i usred toga vam internet prestane raditi, mučite se pronaći grešku, kabel, gumb za resetiranje i gubite živce i vrijeme na nepotrebne stvari? Uz pomoć ovog uređaja nećete više imati takvih problema, WiReboot vaš je spasioc. U slučaju pada sistema, uređaj automatski traži grešku te ponovno pokreće sustav kako bi u najkraćem mogućem roku dobili vaš internet natrag. Cijena ovog uređaja iznosi minimalnih 14$, a proizvod bi trebao doći u rujnu.

Pametni uređaji
  1. Pametno ogledalo

Video tutorijali za šminku najpopularniji su na YouTubeu, ali gotovo je nemoguće staviti tuš na oči dok gledate u ekran i zrcalo u isto vrijeme. Na ovom ogledalu moći ćete gledati video i u isto vrijeme nanositi šminku. Osim toga, na ogledalu ćete moći pratiti kalendar, najnovije vijesti, vrijeme, naručiti taxi i tako dalje. Čak ćete moći spojiti vaš mobitel preko Bluetootha i odgovarati na e-mailove i poruke, sve preko ogledala. Ali ni to nije kraj, ogledalo u sebi ima HD kameru kako bi svoj dan mogli započeti s najboljim selfijem, a najbolje od svega je to što ogledalo ima mogućnost prepoznavanja glasa, tako da vam neće trebati ruke pri njegovoj upotrebi. Proizvod bi trebao izaći na tržište u travnju 2017. godine, a biti će dostupan po cijeni od 209$.

Pametni uređaji