3 najbolja (i ukusna) međuobroka na poslu prema nutricionistima

| Lifestyle |

Situacija je sljedeća: 15:00 je sati, sjedimo u uredu i ne možemo si pomoći - opet smo gladni. Da, možemo posegnuti za kojekakvim zalogajima poput grickalica, čokoladica i energetskih pločica ili pak odoljeti gladi do večere. No tako si činimo veliku štetu.

Ne postoji ništa krivo s javljanjem gladi na poslu sredinom poslijepodneva, ali nutricionisti upozoravaju na to da naš izbor hrane može imati ozbiljan utjecaj na količinu energije, koncentraciju i produktivnost. Kako bismo saznali što jesti u međuobrocima, Real Simple razgovarao je s vodećim nutricionistima koji su podijelili 3 najbolja recepta za savršene međuobroea. Uzmite na znanje: ovo su najbolje, potpuno zdrave grickalice koje vam pomažu i podižu energiju kroz dan.

Bademov maslac i banana na kruhu

Punozrnati kruh sa četvrtinom banane i jednom žlicom bademovog maslaca polaku će ispuštati energiju kroz dan. Ovo je odličan izbor za kasno poslijepodnevni zalogaj ako planirate vježbati prije povratka kući s posla.

Voće i svježi sir

Nemate vremena za pripremu međuobroka prije nego li napustite kuću? Ovo je opcija za vas - 1 šalica svježih jagoda s 10 bobica grožđa u kombinaciji s 1/2 šalice nemasnog svježeg sira. Jagode imaju jako malo šećera, tako da neće uzrokovati čudan porast razine šećera u krvi.

Zobena kaša i kikiriki maslac

Pola šalice zobi s toplom vodom i žlicom kikiriki maslaca u šalici za topli, popodnevni zalogaj - nema boljeg!