10 trikova pomoću kojih ćete na svakoj fotografiji izgledati savršeno

| Lifestyle |

Trikovi za fotografije


Fotografije su najljepše uspomene i to je jedan od najbitnijih razloga zbog kojeg želimo ispasti savršeno na svakoj od njih, a osim toga volimo se njima pohvaliti na društvenim mrežama. Kako više nikada ne bi morali skrivati i brisati fotografije jer se na njima ispali toliko loše da ste gotovo neprepoznatljivi isprobajte ove trikove.


1. Na fotografiji se ispravite, zadnja stvar koju želite na fotografiji jesu pogrbljena leđa i trbuh koji izgleda veći nego sto je.

Trikovi za fotografije
@songofstyle

2. Ako slikate cijelo tijelo lagano se okrenite u stranu s jednom nogom ispred druge, a rame izbacite lagano prema naprijed.
3. S lagano otvorenim ustima usne izgledaju punije i atraktivnije.

Trikovi za fotografije
@gucci

4. Pripazite s količinom šminke, neka ona bude umjerena, bez šminke gotovo nitko ne izgleda dobro na fotografijama, dok se s previše šminke stvara dojam maske.
5. Bez obzira na to što volite svjetlucavi makeup i glitter on na fotografijama može izgledati čudno , ponekad čak izgleda kao da se znojite, pa ako se namjeravate fotografirati pripazite na to kod planiranja makeup-a.

Trikovi za fotografije
@camilacoelho

6. Čak i ako nemate podbradak prilikom fotografiranja malo podignite bradu jer bi ga inače iznenadno mogli dobiti.
7. Izraz lica najprirodnije izgleda ako pogleda prema kameri podignete netom prije okidanja.

Trikovi za fotografije
@kaiagerber

8. Pogledajte fotografije koje imate u svom mobitelu ili na računalu, analizirajte one na kojima vam se sviđa kako izgledate, većina nas ima fotogeničniji profili ili pozu u kojoj najbolje izgleda na fotografijama.
9. Ako ne želite izgledati kao da ste lice prekrili uljem, prije fotografiranja višak sebuma potapkajte čistom maramicom.

Trikovi za fotografije
@beyonce

10. Vježbom do savršenstva, isprobavajte razne poze dok ne pronađete onu u kojoj najbolje izgledate.