10 stvari koje trebate napraviti dok je proljeće još tu

| Lifestyle |

 Sada kada je vrijeme napokon zatoplilo, a temperature se svakog dana sve više i više penju, posljednji mjesec proljeća trebamo maksimalno iskoristiti! Vrijeme je da izađete van i zabavite se aktivnostima na otvorenom. U nastavku donosimo listu 10 stvari koje se nalaze na našem "to-do" popisu za proljeće...

1. ISPLANIRAJTE VIKEND PUTOVANJE: Možda ste zauzeti tijekom tjedna, ali vikend je savršeno vrijeme za planiranje malog putovanja van grada. Odaberite mjesto koje nikad niste posjetili, a uvijek ste htjeli - i nagovorite prijatelje na vikend avanturu. 

2. NAUČITE NEKI NOVI RECEPT: Možete naučiti kako napraviti vaš omiljeni kolač ili naučiti recept nečega što vas je uvijek zanimalo. Isprobajte nešto novo i pritom se dobro zabavite! 

Staklena glazura mramornih kolača

3. PORADITE NA FOTOGRAFSKIM VJEŠTINAMA: Imate kameru, ali se baš s njom i ne znate služiti? Izađite van, fotografirajte i učite "u hodu". Zapamtite: vježbom do savršenstva! 

4. ORGANIZIRAJTE ORMAR: Reorganizirajte svoju odjeću i donirajte komade koje niste nosili neko vrijeme. Jednostavnost je ono čemu težimo. 

5. URADITE NEKI DIY PROJEKT: Naučite nešto napraviti sami. YouTube i Pinterest pun su DIY projekata. Možda želite urediti svoje stare traper hlačice ili napraviti novi okvir za obiteljsku sliku - budite kreativni! 

Zabavne "uradi sam" teglice za cvijeće

6. OTIĐITE NA GLAZBENI FESTIVAL: Sezona festivala uvijek je najaktivnija u proljeće. Ako volite provoditi vikende slušajući glazbu s prijateljima, onda zaista trebate isplanirati odlazak na barem jedan glazbeni festival. 

7. POČNITE VJEŽBATI: Jeste li vi onaj tip osobe koji želi vježbati, ali ne može pronaći motivaciju? Kako dolazi sve toplije vrijeme, tako je i trenutak za fitness-start sve bliže. Budimo iskreni, želite ono savršeno tijelo do ljeta, zar ne?

8. OTIĐITE NA PIKNIK S PRIJATELJIMA: Sve što vam treba je dekica i vaša omiljena hrana kako bi u parku uživali u zabavnom pikniku s prijateljima! 

10 super cool dodataka za bicikl

9. VOZITE BICIKL: Umjesto da putujete autom ili javnim prijevozom svakog dana, sjednite na bicikl i uživajte u lijepom vremenu! 

10. ORGANIZIRAJTE DRUŽENJE S PRIJATELJIMA: Pozovite sve svoje prijatelje i ugostite ih u svom domu. Možete pripremiti društvene igre i večeru koja će vas zabavljati do dugo u noć.