10 "Seks i Grad" tajni za koje sigurno niste znali

| Lifestyle |

10 "Seks i Grad" tajni za koje sigurno niste znali

Prošlo je dugih 12 godina od kako je kultna serija Seks i grad završila, a mi još uvijek pitamo bitna pitanja poput zašto je Carrie prevarila Aidana? Jesu li oni ispijeni kokteli pravi? I najbitnije, hoće li se treći film ikad snimiti? Srećom, Sarah Jessica Parker odlučila je za Harper's Bazaar otkriti 10 tajni skrivenih iza omiljene nam serije.

1. Kokteli nisu bili pravi.

Iako smo bili uvjereni da piju Cosmopolitan za Cosmopolitanom, ipak se radilo samo o obojenoj vodi ili soku od brusnice s malo vode. Vino je uvijek bilo zamijenjeno sokom od grožđa, a šampanjac slatkim pićem začinjenim đumbirom.

2. Doista su pojeli svu tu brunch hranu.

"Cynthia Nixon (Miranda) i ja smo uvijek pojele sve i nije bilo bitno što je bilo hladno. Nije nam bila potrebna fancy hrana, bilo je bitno da je bila hrana!"

Big i Carrie nisu trebali završiti zajedno.

3. Big i Carrie nisu trebali završiti zajedno.

Kreator serije Darren Star nedavno je izjavio: "Mislim da je serija iznevjerila svoje početno stajalište, a to je da žene ne trebaju tražiti svoju najveću sreću u braku. Ne da ne smiju, nego da ne trebaju. Ali je serija otišla u smjeru romantične komedije i to je ono što je najviše žene privuklo. Na kraju, serija je postala konvencionalna romantična komedija."

4. SPJ imala je u svom ugovoru klauzulu o "golotinji".

Mogli ste primijetiti kako je Carrie jedina od 4 glavne junakinje koja je uvijek nosila grudnjak u krevetu. Razlog tome je potpisan ugovor. Sarah je na to komentirala: "Nisam željela snimati scene koje uključuju golotinju, seksualne igračke i vulgaran jezik - i tako je i bilo. Carrie je možda poljubila puno frajera, no to je najdalje što je išlo."

5. Cynthia Nixon je zapravo plavuša.

Cynthia je obojila svoju kosu u crveno jer je njezin lik u knjizi Candance Bushnell tako izgledao. A u međuvremenu, Carrie je trebala biti brineta, no 24 sata prije nego se snimila pilot epizoda, producenti su promijenili mišljenje.

SJP zadržala je svu (gotovo) svu odjeću.

6. SJP zadržala je svu (gotovo) svu odjeću.

Kada je serija završila, Saraj je zadržala 70% Seks i grad garderobe. "Zadržala sam ve što nije došlo direktno od dizajnera ili je bilo posuđeno. Da, sve imam pohranjeno. Doslovno sve!"

7. SJP je nosila štikle 18 sati na dan.

Carrie obožava cipele toliko da je u jednoj epizodi rekla: "Potrošila sam 40 000 dolara na cipele i nemam gdje živjeti? Ja ću očito biti jedna od onih starih žena koje žive u svojim cipelama!" I tako je SJP nosila štikle 18 sati. Auč.

Roza tutu kojeg Carrie nosi u uvodnoj špici koštao je 5 dolara.

8. Roza tutu kojeg Carrie nosi u uvodnoj špici koštao je 5 dolara.

Poznata kratka baletna suknja koju Carrie nosi u uvodnoj špici koštala je samo 5 dolara na rasprodaji.

9. Sjećate se Petea? Bojao se Aidana.

Pas koji je trebao glumiti Aidanovog psa Petea jako se bojao glumca Johna Corbetta (zašto?!), zato su ga morali otpustiti i naći novog.

10. Alec Baldwin je trebao glumiti ulogu Matthewa McConaugheya.

Epizoda "Bijeg iz New Yorka" mogla je biti potpuno drugačija. Uloga Matthewa McConaugheya bila je prvotno pisana za Aleca Baldwina - koji ju je odbio. Producenti su zatim ponudili ulogu Georgeu Clooneyju koji nije mogao, a zatim ih je odbio i Warren Beatty. Srećom, Matthew je rekao da!

Alec Baldwin je trebao glumiti ulogu Matthewa McConaugheya.