Zvijezda Djanga, Christoph Waltz novo lice Prade

| Fashion |

Glumac Christopher Waltz u kampanji za Pradu za jesen/zimu 2013/14. talijansku modnu kuću, Djago Odbjegli
Christopher Waltz za Pradu

Prada je za svoju mušku liniju oduvijek znala odabrati zanimljiva zaštitna lica i redom su to bili glumci poput Adriana Brodya, Benicia del Torra, Harvey Keitela, Gary Oldmana, Willem Dafoea, Tim Rotha i mnogi drugih. Prošle su sezonu neki od njih čak i nosili Pradinu reviju, a u novoj kampanji za jesen/zimu 2013/14 suradnja s poznatim glumcima se nastavlja. Ovaj put riječ je o zvijezdi Tarantinovih filmova Odbjegli  Django i Nemilosrdni gadovi, Christophu Waltzu, kao i njegovim nešto mlađim kolegama, zvijezdi posljednjeg James Bonda, Skyfall, Ben Whishawu i Ezri Milleru, jednim od 50 novih, nadolazećih hollywoodskih lica i zvijezdi filma“ Perks of Being a Wallfloweru kojem je glumio s prelijepom Emmom Watson.

Glumac Ben Whishaw u kampanji za Pradu za jesen/zimu 2013/14. talijansku modnu kuću, James Bond Skayfall
Ben Whishaw za Pradu

Kampanja talijanske modne kuće za nadolazeću jesen/zimu inspirirana „Novim filmskim valom“ u šezdesetima godinama, smješta ovaj zvjezdani trio u dramatičnu filmsku priču u kojoj su oni glavni protagonisti. Kampanju je snimio David Sims u Londonu i osmišljena je na način da predstavlja stav modernog muškarca  prema odijevanju uz dozu humora.

Kako kažu iz Prade, svaki od njih odabran je jer zrači individualizmom i stilom pa zato i svaki od njih igra različitu ulogu, čineći trio različitih karaktera u istoj kolekciji. Lik Christoph Waltza ima određeni smisao za eleganciju, Ben Whishaw predstavlja šarmantnog alternativca dok Erza Miller donosi dašak mladosti i mističnosti.

Glumac Ezra Miller u kampanji za Pradu za jesen/zimu 2013/14. talijansku modnu kuću
Ezra Miller